SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntı Ahlaklı Ahlaksızlar!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:15:20
A- A+ PAYLAŞ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Esasında bu millet namussuzlardan veya ahlaksızlardan pek sıkıntı çekmiyor. Biliyor ki namussuz ve ahlaksız. Ama esas sıkıntı ahlaklı görünen ahlaksızlar, namuslu görünen namussuzlar” dedi.

Edirne ziyareti kapsamında Keşan ilçesinde düzenlenen Keşan-Enez-İpsala İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılan Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, Keşan’da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Bakan Müezzinoğlu, yaptığı toplantıda, “Esasında bu millet namussuzlardan veya ahlaksızlardan pek sıkıntı çekmiyor. Biliyor ki namussuz ve ahlaksız. Ama esas sıkıntı ahlaklı görünen ahlaksızlar, namuslu görünen namussuzlar. Ahlak abidesi hukuk abidesi beyefendi Dubai’de. Kılıçdaroğlu, arkasında durduğun savcı, onun belgelerini al da milletin huzurunda salla. O dosya seni millete yaklaştırır, o yanlışlıklar seni halkla beraber yürüyüp, yürümediğini gösterir. Yoksa daha dosyanın ne olduğunu bilmediğin, bir çok senaryonun aşikar olan tabloda, bu sandıktan sana bir fayda gelmez. Seni saygın yapmaz, siyaseten yüceltmez. Senaryoların adamı olmak bir siyasi partinin, hele hele Cumhuriyet Halk Parti gibi kurumsal güçlü saygın bir partinin lideri olarak partiye de yazık ediyorsun, partililere de yazık ediyorsun. Ve o partililerin başını öne eğdiriyorsun” dedi.

“BİR KERE DE O PARTİYE ABDEST ALIP GİRİN”

CHP’li bir milletvekilinin, AK Parti’lilere yönelik “Cumhuriyet Halk Partisi’ni ağzına alan önce abdest alacak” şeklinde bir söyleminin olduğunu hatırlatan Müezzinoğlu, “Geçenlerde Cumhuriyet Halk Partili kardeşimiz demiş ki, ‘Cumhuriyet Halk Partisi’ni ağzına alan önce abdest alacak’. Bende diyorum ki, bir defa olsun abdestli gezin. Bir defa olsun abdest alın. Bir defa o partiye abdestli girin. Zarar gelmez korkmayın. Laiklik de elden gitmez. Laiklik o şekilde bozulmaz” diye konuştu.

Müezzinoğlu konuşmalarının ardından salondan ayrılarak Keşan Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada bir hasta ziyaretinde bulunan Müezzinoğlu daha sonra ise Keşanlı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladıktan sonra Tekirdağ’a hareket etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız