SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntı Bizi Korkutmuyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:15:32
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ın, her Cuma 06.30'dan itibaren 4 saat süreyle "Halk Günü" yaptığı ve vatandaşları birebir dinlediği belirtildi.

Yeşilyurt Belediyesi'nin konuya ilişkin bülteni şöyle:

"Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat her hafta Cuma günleri gerçekleştirdiği “Halk Günü” uygulamasını sabahın erkenden saatlerinde başlatıyor.  Vatandaşlarla bire bir görüşen Başkan Polat sabah saat 6.30 ile 10.30 arası gerçekleştirdiği görüşmelerinde ortalama 70 ile 100 kişiyi dinliyor.

POLAT, “GERÇEKLER BİZİ KORKUTMAMALI, GÜÇLENDİRMELİ”

Başkan Polat, "Halk günlerinde vatandaşlarımızla buluşup onların her türlü sıkıntı ve taleplerini bire bir dinliyoruz. Elimizden geldiğince, istek ve şikâyetlerini ileten insanlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sorun, sıkıntı ve talepleri bizi korkutmuyor, tersine sorunların tespit edilememesi bizi korkutuyor. Tespiti yapılan sorunlara çözüm önerileri bulmak daha kolay bir hale geliyor. Asıl sorun tespit edilmeyen, haberdar olmadığınız durumlar. Bu tür durumlarda sorun, sıkıntı veya problem çok küçük iken tespit edilemediği için çözüm bulunamıyor, daha büyük sıkıntılara sebep oluyor. Biz Yeşilyurt sınırları içerisinde her ne sorun olursa olsun vatandaşlarımızın dertleri ile dertleneceğiz, imkânlarımız ölçüsünde çözümler üreteceğiz. İmkânlarımızın ve yetkimizin olmadığı yerde tüm kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek vatandaşlarımızın sorunlarını gidermek için yol göstereceğiz” dedi.   

İmkânlar dâhilinde tüm vatandaşların sorunlarına yardımcı olduklarını belirten Başkan Polat, “Halk Günü toplantılarıyla vatandaşların sorunlarına ilk elden ulaşma imkânı bulduklarını söyledi ve  "Vatandaşlarımızdan gelen taleplere göre bir yandan sorunlara çözüm üretirken, diğer yandan halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“İZİNSİZ VE KANUNLARA UYGUN OLMAYAN YAPILARA ASLA MÜSADE EDİLMEYECEK”

Halk günü görüşmelerine bir gurup halinde gelen Topsöğüt Mahallesi sakinleri tarafından dile getirilen izinsiz yapılarla ilgili konuşan Başkan Polat, “Kanunlara uygun olmayan izinsiz hiçbir yapıya izin verilmeyeceğini, bu tür yapılar varsa bunun tespit edilmesi halinde gerek cezai işlem, gerekse yıkım kararını hiç tereddüt etmeden uygulayacaklarını ifade etti. Bugüne kadar yeniden şekillenen Yeşilyurt Belediyesi sınırları içerisinde bir tespit yapıldı. Bundan sonra daha detaylı bir tespit yapacaktır. Sorunlu bir yapı varsa işlemlerini tamamlamadan taş üstüne taş koymayacak. Eksikleri olanlarda bir şekilde çözülecek. Topsöğüt’ün sorunu bizim sorunumuz, sıkıntısı bizim sıkıntımız” dedi." 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız