SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntı Çözülecek'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, beraberindeki Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay ile birlikte Reşadiye Geçidi'nin güzergah değişikliğiyle ilgili olarak Sürgü, Reşadiye, Erkenek yol güzergahında incelemelerde bulundu.

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Reşadiye geçidi bölgesi, duble yol çalışmaları kapsamında valilik koordinesinde yapılacak yol çalışmasında buraya By-Pas yol yapılacağını, Karayolları ile gerekli çalışmaların yapıldığını söyledi.

Daşöz, "Doğu Anadolu'yu, Akdeniz Bölgesi'ne bağlayan, özellikle kışın çok ciddi sorunların yaşandığı Reşadiye geçidindeki sıkıntı bu şekilde çözülmüş olacak. Kesinlikle daha yüksek standartlı, daha konforlu bir yol elde edilmiş olacak. Bu yıl içinde büyük oranda bunların bir kısmı asfalt olarak bitmiş olacak. Bir kısmı da alt yapıda bitmiş olacak ve kalan kısmı ise 2010 yılında bitecek" dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay ise Reşadiye geçidinin By-Pas yapılıp, güzergah değişikliği ile Erkenek kasabasına çıkacak olmasının, sürücülerin kışın artık sıkıntı çekmeyecekleri anlamına geldiğini kaydetti.

Malatya Valisi Daşöz, aşırı kar yağışı ve tipi altında yapılan incelemelerin ardından Erkenek beldesinde yapımı devam eden Erkenek Sağlık Ocağı'nı gezerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız