SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntı Vardı, Gideriliyor'

A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi’nin katkıları ile Eski Malatya’da, Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Eski Malatya Semt Polikliniği açılacak. AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Eski Malatya Semt Polikliniği’nin açılacağı binada incelemede bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, önemli bir ihtiyacın giderileceğini söyledi.

AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ve Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Eski Malatya Semt Polikliniği’nin açılacağı binada incelemelerde bulundu. Burada konuşan Milletvekili Bülent Tüfenkci, Eski Malatya’da açılacak olan Diş Polikliniği’nin önemine dikkat çekerek, “Battalgazi Diş Polikliniğimizdeki çalışmaları yerinde incelemek için buradayız. Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte buradayız. Burada yapılan çalışmalardan dolayı başkanımıza bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bölgemizin böylesine bir diş hastanesine ihtiyacı vardı. Görüyoruz ki tadilatla birlikte inşallah önümüzdeki günlerde güzel bir polikliniğimizi vatandaşımızın hizmetine sunmuş olacağız. Bu çalışma Battalgazi bölgesinin önemli bir eksiğini giderecektir. Özellikle Selahattin Gürkan Başkanımızın hastaneler noktasındaki hassasiyeti bizleri memnun ediyor. Onunla birlikte el ele vererek Eski Devlet hastanemizdeki çalışmaları tamamlayarak orada da güzel bir eser oluşturmalıyız. Hastane çalışmamız hem seçim beyannamemizde hem de 30 Mart yerel seçimlerinde bizim taahhüdümüzdür. Kısa zamanda inşallah oranın tahsislerini yaptırıp inşaatı yapar hale getiririz. Ben bu vesileyle Başkanıma, Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, eski Malatya Devlet Hastanesi alanına Battalgazi Devlet Hastanesi yapılması için çalışmaların yeni hükümetin kurulması ile birlikte hızlanacağını ifade ederek, “Değerli milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi ve diğer milletvekillerimizle birlikte Malatya’nın sağlık merkezi olması noktasında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sayın milletvekilimizin de ifade ettiği gibi Malatya Eski Devlet Hastanesi’nin yerine Battalgazi Devlet Hastanesi’nin yapılması noktasında hem kamuoyuna vermiş olduğumuz deklarasyon, hem de Başbakanımızın Malatya’ya geldiğindeki vermiş olduğu söz çerçevesinde Hükümetimizin kurulur kurulmaz ilk başta takip edeceğimiz işlerden bir tanesi de Battalgazi Devlet Hastanesidir. Milletvekillerimizle birlikte, tüm teşkilatımız el ele vererek Malatya’mıza Battalgazi’mize modern anlamda, halkımıza kaliteli hizmet vermek için çalışacağız” diye konuştu. 

Eski Malatya’da açılacak olan Diş Polikliniği konusuna da değinen Başkan Gürkan, “Bölgemizde diş polikliniği noktasında sıkıntımız vardı. Kamu Hastaneleri birliği,  Diş Hastanesi Tabipliği, Sağlık Müdürlüğümüz ve Milletvekillerimizin gerekli hassasiyeti neticesinde bu bölgedeki insanımızın diş sağlığının daha sağlıklı bir ortamda ele alınıp tedavi edilmesi noktasında bize ait olan bu binanın tadilatını yapmak kaydıyla poliklinik hizmetlerinin verildiği bir yer tedariğinde bulunduk. İnşallah önümüzdeki günlerde Diş Polikliniği Merkezimiz bölgedeki insanımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Hizmetlerimiz bunlarla kalmayacak şüphesiz. Yeşil Kuşak Projesini de Milletvekillerimizle birlikte gerekli hassasiyet gösterilecek. Malatya şehir merkezinde 200 dönümlük bir parka ulaşacaktır inşallah. Yine sayın Başbakanımızın da ifade ettiği gibi Malatya’ya ikinci bir devlet üniversitesi kurulması noktasında Battalgazi’deki 800 dönümlük arsa ve yanındaki 3 bin 500 dönümlük Fidanlık ve Hava Üssüne ait alanla birlikte 4 bin dönümün üzerindeki bir alana, Malatya’da ikinci bir üniversite yapılması hususunda Başbakanımızın Malatyalı hemşehrilerimizin huzurunda verdiği söz ile milletvekillerimizle birlikte takip edeceğiz. Malatya geçmişteki Mazisine layık parlak günlerine kavuşacaktır diyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız