SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntı Yok' Diyor Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:01:45
'Sıkıntı Yok' Diyor Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, teknik direktör konusunda en doğru kararı verebilmek için yoğun bir mesai harcadıklarını söyledi. 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, takımda devam eden teknik direktör sorununu çözmek için Malatya kamuoyundan ve futbolseverlerden birkaç gün müsaade istedi.

Gevrek, takımın başına getirecekleri teknik adam için yoğun bir mesai harcadıklarını belirterek, "Biz Yeni Malatyaspor’un menfaatleri doğrultusunda en doğru kararı vermek için yoğun çaba veriyoruz. Ben ve arkadaşlarımın yoğunluğuna ben yakın şahidim. Benim gönlümden geçen hoca her zaman söylediğim gibi Ziya Doğan'dır. Ziya hoca ile aşağı yukarı 10 gündür görüşmelerimiz sürüyor. Ziya Doğan’ın da istekleri var. Ama o isteklerin Yeni Malatyaspor’a uyup uymadığı önemli. Uymuyorsa B, C, D planlarımız var. Onları devreye sokarız" dedi.

Kısa bir süre içinde teknik direktör sorununu çözeceklerini ifade eden Gevrek, şunları söyledi:

“Biz Yeni Malatyaspor menfaatleri doğrultusundan çalışıyoruz. Yeni Malatyaspor menfaatlerine en küçük bir zarar gelmesi neticesinde ben dahil tüm arkadaşlarım bir dakika bile düşünmeden gitmeye hazırız. Kısa bir süre içinde açıklayacağız. Ziya Doğan birkaç gün müsaade istedi. Ondan çıkacak habere göre biz de rotamızı belirleyeceğiz. Biraz daha sabırlı olun."

"FİKİR AYRILIKLARI OLABİLİR"

Gevrek, yönetim içerisinde kriz olup olmadığı yönündeki soruya, "Yönetim içinde herhangi bir sıkıntı yok. Biz bir aileyiz. Aile içinde fikir ayrılıkları tabi ki olur. Biz bunu kısa sürede çözmesini de biliriz. Bu kulübün üstünde asla şahsi menfaat olmaz. Kulübe zarar verdiğimizi düşünürsek bir dakika bile durmayız. Bir başka kişi olursa da bir dakika bile durdurmayız" cevabını verdi.

Gevrek'in yalanlamasına karşın, Başkan Yardımcısı İlhan Kavuk'un huzursuz olduğu, her an yönetimden ayrılabileceği konuşuluyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız