SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntıdan Besleniyorlar!"

A- A+ PAYLAŞ
AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Yeşiltepe bölgesindeki Sümer Holding'e ait araziden 12 dönümün okul ve spor tesisi yapımı için tahsis edilmesi konusunda Özelleştirme İdaresi (Öİ) Başkanı Ahmet Aksu'yu arayarak, konu hakkında destek istedi.
  
AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde parti yöneticileri Osman Güder, Nurettin Sert ve Abidin Derme ile Belediye Meclis Üyesi Vahap Ergül ile birlikte Yeşiltepe Bölgesi'ndeki Koşu, Fatih, Yeşilkaynak, Atatürk, Cumhuriyet ve Seyran Mahallesi Muhtarlarını ziyaret etti.
  
Çalık, Yeşilkaynak Mahalle Muhtarı Ömer Keleş, Fatih Mahalle Muhtarı Ahmet Ulukaya ve Koşu Mahallesi Muhtarı Fahrettin Akça ile bir süre görüştü.
 
Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Milletin partisi ile uğraşanlar, milletin değerleriyle uğraşanlar kan ve terörden besleniyorlar. Bunlar her türlü sıkıntıdan besleniyorlar. Milletin sesine kulak veren sizin partiniz AK Parti ise Allah'a çok şükür 9 yıldır iktidarda. 2002 öncesini düşündüğünüzde Türkiye nereden nereye geldi. Biz sadece fiziki değişikliklerden bahsetmiyoruz, demokraside yaşanan gelişmelerden de bahsediyoruz. Demokrasi yavaş yavaş rayına oturdu. Her gittiğimiz mahallede eserlerimizi görüyoruz. Sizlerin verdiği destek ile eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve her şeyden önemlisi de demokraside önemli gelişmeler yaşanıyor" dedi. 
 
Çalık'a, muhtarlarla yaptığı toplantı esnasında Yeşilkaynak Mahallesindeki Sümer Holding'e ait olan araziden 12 dönümün okul ve spor tesisi yapımı için verilmesi konusundaki sıkıntı aktarıldı.
 
Çalık, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu'yu arayarak, "Mahallemizde önemli bir arsa sıkıntısı var. Sümer Holding'e ait araziden 12 dönümü okul ve spor tesisi  yapımı için talep ediyoruz. En son talebimiz Valimiz Ulvi Saran tarafından gönderilmiş. Acil okul ihtiyacımız var. 24 bin 876 metre karelik araziden toplam 12 dönüm araziyi 3 mahallemizi kalkındıracak, bir ilköğretim yapımı ve spor tesisi için sizden istiyoruz" dedi.
  
Milletvekili Çalık, daha sonra Koşu, Yeşilkaynak ve Fatih Mahallesi sakinleri için Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan taziye evinde inceleme yaptı.
  
Çalık, ziyaretleri kapsamında, yine Yeşiltepe bölgesindeki Cumhuriyet, Gazi ve Atatürk mahallesi muhtarlarını ziyaret ederek bir süre görüştü.
 
Mahalle muhtarları, mahallelerinde yaşanan sorunları anlattılar. Çalık, kurum ve kuruluşlarla ilgili sorunları, toplantı esnasında yöneticileri arayarak, sorunları aktarıp, çözüm konusunda destek verdi.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız