SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılar Çözülmeli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:50:49
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, engellerin seçimde oy kullanmada yaşanan sıkıntıların çözülmesini istedi.

Beraberinde, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Yeşilyurt Başkanı Banu Sevin, Merkez İlçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret eden Veli Ağbaba, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle gecikmiş bir ziyaret gerçekleştirdik. Çünkü o tarihte Malatya’da yoktum” diyerek, engellilerle ilgili görüşlerini dile getirdi.

Kendisinin bir danışmanının ama olduğunu söyleyen Ağbaba, “Gözleri görmüyor ama, Ankara sokak ve caddelerini hep kendisinden öğreniyorum” ifadelerini kullandı.

Toplumda sorunların giderilmesinin temel şartlarından birinin örgütlenme olduğuna dikkat çeken CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, engellerin seçimde oy kullanmada yaşanan sıkıntıların çözülmesini istediklerini bildirdi. Ağbaba, okullarda, engellilere göre de düzenleme yapılması gerektiğini ifade etti.

Ağbaba, engellilerin, muhtar, belediye meclisi, belediye başkanı hatta milletvekili olmak için aday olmalarını da önerdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şube Başkanı Ali Haydar Koyun ise Ağbaba’nın sürekli kendilerinin yanında olup destek verdiğini ifade ederek, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle sorunlarımız tekrar gündeme getirildi. Birkaç etkinlik yapıldı ve engellilerle ilgili duyarlılık istendi” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız