SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılar Üst Üste Geldi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:25:30
A- A+ PAYLAŞ

Sıkıntıların üst üste geldiğini söyleyen Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Gürses Kılıç, takım olarak bu sıkıntıları üstesinden geleceklerini söyledi.

"TARAFTAR GALİBİYET BEKLİYOR"

Tepecikspor maçını kazanmayı çok arzuladıklarını söyleyen Teknik Direktör Kılıç, " Taraftarımıza da galibiyet vermek, en büyük düşüncemizdi. Ama maalesef çeşitli sebeplerden dolayı olmadı. Takım olarak eksiklerimiz var. Maçın hakemi inanılmaz hatalar yaptı. Penaltı çaldığı pozisyonun penaltıyla alakası yoktu. İnanılmaz bir şekilde iki haftadır hakemlerin yüzünden iç sahada istediğimizi yapamıyoruz. Ama bu bizim için çok mazeret değil. Bunu mazeret olarak kabul etmiyoruz. Sezon başında bir takım yaparsınız, hedefiniz varsa bu takım yeterli oyunculardan oluşturulur. Hem fizik olarak takım hazır olur hem baskıyı kaldırabilecek moral ve motivasyonu yakalamış olur hem de dirençli bir ekip olursunuz. Şimdi ligin yarısı oldu, birçok rakibimiz bu durumda ancak maalesef biz sezon başında gibiyiz. Şuanda hem fizik olarak hazır hale gelmeye çalışıyoruz hem takım şablonunu oturtmaya çalışıyoruz hem de moral olarak takımı bir yere çekmeye çalışıyoruz. Taraftarımızda haklı olarak galibiyet bekliyor. Şimdi öyle bir durumdayız ki, hepsini bu kısa sürede gerçekleştirmek durumundayız. Bu açıdan üzerimizde çok ağır bir yük var. Tekrar söylüyorum, sezon başı gibiyiz. Haziran, Mayıs dönemini düşününün, hazırlık dönemi yaşayan bir ekip gibiyiz. Ama futbolcu arkadaşlarımız da biz de bunun üstesinden geleceğiz." ifadelerini kullandı.

"KAZANMAMIZ GEREKİYORDU"

Karşılaşmayı değerlendiren Kılıç, "Rakip 10 kişi kaldı, avantaj yakaladık. Kazanmamız gerekiyordu. Ama oyunun son bölümünde de fizik olarak çok eksik kaldık. Zaten biliyoruz, birçok oyuncumuzun maç eksiği var. Birçok oyuncumuzun antrenman eksiği var. Olabildiğince iyi mücadele etmeye çalışıyoruz. Zorluklar üst üste. Fakat ben umutsuz değilim. Her geçen hafta üzerine koyarak, gittiğimizi düşünüyorum. Talihsizliğe maalesef hakemlerde ekleniyor. Dolayısıyla böyle bir sıkıntı var. Ben oyuncularımıza hakemin ikinci yarıdaki tavrının farklı olacağını anlattım. Dengeyi kurmaya sağlayacaktır ki, Aşkın'a verdiği sarı kartı gördünüz. Gökhan'a verdiği sarı kartı gördünüz. Arayış içerisindeydi. Ya gol attıracaktı ya da kırmızı kart gösterecekti. Oyunu dengelemeye çalıştı. Penaltı pozisyonunu tekrar tekrar izleyeceğiz. Oyuncu, Gökhan'a yaslanıyor ve yaslandığı içinde dengesini kaybediyor. Bu pozisyonda penaltı çaldı. Madem penaltıysa, Gökhan'ın ikinci sarı karttan atılması gerekiyordu. Eğer siz hakemseniz, cesaretliyseniz, penaltı verdiyseniz, o oyuncuyu da atmanız gerekiyor." dedi

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız