SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılar Var Ama.."

A- A+ PAYLAŞ
Okullarda eğitim öğretim döneminin 19 Eylül günü başlayacak olması nedeniyle Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı düzenledi.
 
Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda yapılan toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı bölümlerin Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri ile okul İdarecileri katıldı. Burada konuşma yapan ve toplantıya başkanlık eden İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, "Değerli okul idarecileri, bakanlığımız yeniden teşkilat yapısını ele aldı buna göre sırasıyla yapılacak ve planlanmış çalışmalar var. Zamanı geldikçe bunlar bize iletildikçe bizlerde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlere bilgi vereceğiz. Okullarımızın genel durumlarını gözden geçirip gereken tedbirleri alıyoruz. Sizlerden beklentimiz velilerimize ve öğrencilere gerekli sabrı ve yakınlığı göstermenizdir. Kolaylık sağlamanız bizler topluma örnek olmalıyız. Eğitim bizim işimiz öğrencilerimiz ile bizler bütünüz vatanını seven duyarlı çalışkan insanlar yetiştirmeliyiz" dedi.
 
“Sıkıntılar var elbette ama birlikte bunları zamanında ve hızla çözmeliyiz yeni eğitim öğretim yılında 173 bin 800 civarında öğrenci ve 10 bin öğretmenimizle Malatya olarak birlikteyiz" diyen Bulut, yeni eğitim ve öğretim yılının sorunsuz geçmesi için üzerlerine düşeni yapacaklarını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız