SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılara Çare İçin Buradayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:55:02
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı Ankara asfaltı (Turgut Özal Bulvarı) üzerindeki esnaflar ile bir araya geldi. Esnafların sıkıntı ve taleplerini dinleyen Porgalı, 30 Mart’tan sonra Yeşilyurt Belediye Başkanlığını alacaklarını belirterek, “Esnaflarımızla birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.

30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partililer ile birlikte Malatya-Ankara asfaltı üzerinde bulunan esnaf ve iş yerlerini ziyaret etti. Esnaflar ile yakından ilgilenip sıkıntı ve taleplerini dinleyen Porgalı’ya esnaflarda yoğun ilgi gösterdi.

Ankara asfaltı üzerindeki esnafların son yapılan yollardan mağdur olduklarını ve esnafların derdine dermen olacaklarını belirten Porgalı, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Ankara asfaltı üzerinde bulunan esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Son yapılan yollardan mağdur olan esnaflarımızın çoğunluğu Ankara asfaltı üzerindeki esnaflarımız. İnşallah işleriniz tekrar düzelir ve yoluna girer. Bizlerde sizlerin sıkıntılarına çare olmak için buradayız. Sizlerin dilek, temenni ve sıkıntılarını dinliyoruz” ifadelerini kaydetti.

30 Mart yerel seçimlerinden sonra Yeşilyurt Belediye Başkanlığı görevini alacaklarına inancının tam olduğuna vurgu yapan Porgalı, “İnşallah 30 Mart’tan sonra yeni Yeşilyurt’ta hep beraber çalışacağımız esnaf arkadaşlarımız sizler olacaksınız” şeklinde konuştu.

Porgalı’ya destek veren esnaflar ise seçim sürecinde başarılar dileyerek Yeşilyurt için hayırlı olanı temenni ettiler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız