SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntıları Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:34:17
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı olan Hulisi Porgalı, Yakınkent’te esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Esnafı tek tek gezip, sohbet edip, sıkıntı ve sorunlarını dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hulisi Porgalı, yerel seçimlerde de destek isteyerek “Yakınkent benim kalem olacak” dedi.

Esnafın kendini oldukça coşkulu bir şekilde karşılamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Porgalı, “Esnafımız tarafından coşkulu karşılanmak bizleri oldukça memnun etti. İlgilerinden ve desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Diğer gezilerimde de gördüğüm kadarıyla buradaki esnafımızda sıkıntılı. İşleri çok durgun. Hakikaten ölü toprağı serpilmiş gibi. Bu bölgeye on bin konutlar deniyor. Burada on binlerce ev var ama yaşanan sıkıntıları bizlerde bizzat gördük. Bu da bizleri oldukça üzdü. Allah nasip ederde yönetime gelirsek bu sıkıntıları giderip, yeniden yaşam merkezi haline getirip, şenlendireceğiz. Esnafımızın da yüzü gülecek” diye konuştu.

Şimdiye kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcıya teşekkür eden Porgalı, “Bu bir bayrak yarışıdır. Yaptıklarından dolayı Yakınca Belediye Başkanımız Veysel Katırcıya teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da nasip olursa bu bayrağı biz alıp bir taşın üstüne bir taş da biz koymak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız