SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıkıntıları Görüştüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:33
Sıkıntıları Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

Hayvancılık konusunda yetkili birliklerin bir araya gelerek, hayvancılığın sorunları ve çözüm önerilerinin ele alındığı Aralık ayı toplantısı, Veteriner Hekimleri Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi. 

Ortak akıl istişare toplantısına; Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, AKP Merkez İlçe Başkanı veteriner hekim Osman Güder, Malatya Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Taneli, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, Süt Üreticileri Birlik Başkanı Aziz Kurtoğlu, Damızlık Birliği Başkanı Ergün Günaydın, Veteriner Hekimleri Oda Başkanı Ertuğrul Özdemir ve birlik yöneticileri katıldı.

Toplantıda ana maddeyi oluşturan en önemli gündem maddeleri olarak; kesime gelen hayvanların Et Balık Kurumu'nun Malatya'daki kombinalarda kesilme isteği, küpelemede yaşanan sıkıntılar ve yem sıkıntısı masaya yatırıldı.

Toplantıda, birlik başkanlarından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nden beklentilerini birebir dinleyen il müdürü Ali Selvi, sorunları not alarak birlik yöneticilerine teşekkür etti.

Ocak ayında yapılacak olan ortak akıl istişare toplantısı ise, Kırmızı Et Üreticileri Birliği ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız