SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntıları Her Geçen Gün Azaltıyoruz"

0
Güncellendi - 2017-03-31 22:14:12
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çarmuzu Mahallesinde devam eden hizmetleri ve yatırımları incelediler.

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çınar, AKP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Yeşilyurt İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ile Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz’ında katıldıkları inceleme gezisinde Çarmuzu Mahallesindeki yol açma, genişletme, alt ve üst yapı hizmetleri yakından incelendi.

Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Çarmuzu Mahallesinde devam eden hizmetlere ilişkin olarak Milletvekili Mustafa Şahin’e bilgiler aktardı.

Mahalle halkıyla sohbet edip sorunları ilk ağızdan dinleyen Milletvekili Şahin ile Belediye Başkanı Polat, Çarmuzu Mahallesi başta olmak üzere bölgedeki diğer alanlarda devam eden yatırımlara ilişkin bilgiler paylaştılar.

DOĞALGAZ YATIRIMLARINA ENGEL TEŞKİL EDEN BİR ADET EV YIKILDI

Milletvekili Şahin ile Belediye Başkanı Polat, mahalledeki incelemeleri sırasında, doğalgaz yatırımına engel teşkil eden bir adet evin yıkım işlemlerini takip ettiler.

MUHTAR KORKMAZ, “ MİLLETVEKİLİMİZE VE BELEDİYE BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ”

Yeşilyurt Belediyesinin tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ifade eden Çarmuzu Mahalle Muhtarı Hacı Korkmaz, tek katlı evin yıkılmasıyla doğalgaz hizmetlerinin hızlanacağını için mutlu olduklarını ifade etti.

Muhtar Korkmaz yaptığı konuşmada, “ Malatya’ya doğalgaz yatırımları 7-8 yıldır gelmesine rağmen mahallemize gerekli bağlantılar yapılmadığı için gerekli yerlere başvurumuzu yaptık. Mahallemize bu yatırımları getirmek AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Şahin ile Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a nasip oldu, bize çok büyük destek verdiler. Bu çalışmaların neticesinde mahallemizin bağlantı yolları açılacak, doğalgaz işlemlerine hız verilecek.Bu gayretlerinden dolayı Milletvekilimize ve Belediye Başkanımıza mahalle halkım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BAŞKAN POLAT, “ İLÇEMİZİN TÜM SORUNLARIYLA YAKINDAN İLGİLENİYORUZ”

Yeşilyurt İlçesindeki tüm sorunlarla yakından ilgilendiklerini ve kalıcı çözümler getirmeye çalıştıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “ Mahalle Muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın bize ilettikleri tüm sorunların takipçisiyiz. Çarmuzu’ da yaşayan hemşerilerimizin en büyük isteği; doğalgaza kavuşmaktı, bu da en doğal haklarıdır. Bu hizmeti halkımıza ulaştırmamız için bağlantı yollarını açmamız gerekiyor. Çarmuzu mahallemizde doğalgaz ulaşımını sıkıntıya sokan 100 metrelik yolumuz üzerinde tek katlı evimizin yıkımını gerçekleştiriyoruz. Evin sahiplerine enkaz bedelini ödedik. Yıkım işlemlerinden sonra yolumuzu açacağız. Böylelikle doğalgaz bağlantı işlemlerinin hızlandırılmasını sağlayacağız. Çarmuzu mahallemizin tüm eksiklerini gidermek adına yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Mahallemizde devam eden yatırımlarımızı inceleyen AK Parti Milletvekilimiz Mustafa Şahin’e, AK Parti İl Yönetiminde bulunan kıymetli kardeşlerimize ve mahalle sakinlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “ÇARMUZU MAHALLEMİZ BU HİZMETLERLE DAHA GÜZEL BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞACAK”

Çarmuzu ve bölgedeki tüm mahallelerin sorunlarını çözmek adına büyük bir gayret gösterildiğini ifade eden AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “ Mahalle muhtarımızın bizden talebi Çarmuzu mahallesine doğalgazın getirilmesiydi. 2008 yılından itibaren ilimizde doğalgaz yatırımları başladı, şehrimizin büyük genelinde doğalgaz çalışmaları tamamlandı. Şehir merkezi dışında Hekimhan, Akçadağ, Yeşilyurt, Battalgazi, Darende gibi ilçelerimizde bu hizmetleri sürdürüyoruz. Mahalle halkımızın hak ettiği yatırımların yapılması aşamasında bir takım sıkıntıların olduğu muhtarımız tarafından bizlere iletildi. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun hak ettikleri hizmetleri alacaklar. Mahalle halkımızdan isteğimiz; gelen yatırımların önünü açsınlar, oluşabilecek sıkıntıları fazla büyütmeden yetkililere yardımcı olmalarıdır. Mahallemizdeki sorunları çözmek adına gayret eden Belediye veya diğer kurumların çalışanlarına yardımcı olurlarsa hizmetler daha hızlı gelir. Mahallemizin yaşam standartını değiştirecek hizmetler artarak devam edecek. Çarmuzu mahallemizin en iyi hizmete alması için hepimiz el birliği yapmış durumdayız. Yeşilyurt Belediye Başkanımız zaten gece gündüz demeden ilçemizin tüm bölgelerine kaliteli hizmetler sunmak adına mücadele ediyor. Başkanımızı ve ekibini bu hizmetlerinden ötürü tebrik ediyor, kutluyorum” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız