SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntıları Ortadan Kaldırırsak..'

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:12:25
'Sıkıntıları Ortadan Kaldırırsak..'
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un teknik direktörü İsmail Tekin, "Gol yollarında biraz etkisiziz. İdmanlarda da o bölgeyle ilgili ekstra çalışmalarımız oluyor. Bu bölümdeki sıkıntıları ortadan kaldırırsak, ligde daha güzel işler yaparız" dedi.

Tecrübeli teknik adam Yeşilepe Stadı'nda takımdaki son durum ve Kilis Belediyespor maçının hazırlıkları hakkında bilgiler verdi.

"ZORLU BİR RAKİPLE KARŞILAŞACAĞIZ"

Tekin, Kilis Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, rakiplerinin şuana kadar ligde henüz puanla tanışamadığını anlattı. 

Lige verilen araların takımla üzerine rehavet oluşturduğunu ifade eden Tekin, "Müsabakalar 1,5 aydır başladı. 4 maç oynandı. Kilis Belediyespor bir haftayı bay geçirdi. Ligde toplam 3 maç oynadı. Yaklaşık iki hafta bekleyen bir Kilis Belediyespor takımı var. Bölgesel Amatör Ligde böylesine bir ara futbolcuların motivasyonu ne kadar etkiler onu araştırmak gerekir. Böylesi ligde bir rehavet oluşturuyor. Futbolcular yapısı itibarıyla profesyonelce bir kalıptan çıkmış oluyor. Bunun zorluğunu yaşayacağımızı düşünüyorum. Kilis Belediyespor ekibinin ligde henüz puanı bulunmuyor. Önceki hafta lidere 3-2 boyun eğdiler. Uzun süre berabere götürdükleri bir maçta, son dakika golüyle lidere boyun eğdiler. Kilis Belediyespor bu grupta kadro yapısı olarak 4 iyi ekipten birisidir. Güçlü bir kadroya sahip. Yalnız işleri bir türlü iyi gitmedi. Nedenini bilmiyorum. Böylesi bir aradan sonra öyle bir Kilis Belediyespor’a bu hafta gidiyoruz. Bu bizim için ne kadar avantaj veya ne kadar dezavantaj onun çalışmalarımızı yapıyoruz. Futbolcularımıza anlatmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 

"GOL YOLLARINDAKİ SIKINTIYI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Tecrübeli teknik adam, takım olarak savunmada iyi işler yaptıklarını kaydederek, gol yollarındaki sıkıntılarını çözmek için ekstra çalışmalar yaptıklarını ifade etti.

Gol yollarındaki sıkıntıları ortadan kaldırdıkları takdirde, ligde iyi işler yapacaklarını dile getiren Tekin, "44 Malatyaspor dört oynadığı maçta 2 tane gol yiyor. 4 tane gol atıyor. İki tane yediği golde ise bir Suruç maçı vardı. Orada atılan gollerin kural hatasından gelen goller olduğunu düşünürsek eğer, 44 Malatyaspor’da ekibi defans bloğu ve orta alanı iyi işler yapıyor. Rakiplerine hiçbir pozisyon vermedi. Bizim öyle bir avantajımız var. Gol yollarında sadece biraz etkisiziz. İdmanlarda o bölgeye ekstra çalışmalarımız oluyor. Bu bölümdeki sıkıntıları ortadan kaldırırsak, ligde daha güzel işler yaparız. Bu haftaki Kilis Belediyespor maçında oluşacak o faktörler bizi pek fazla ilgilendirmeyecek" şeklinde konuştu. 

"BU YARIŞTAN KOPMAMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Grup'ta her takımın birbirine karşı sürpriz sonuçlar alabileceğini anlatan Tekin, maçın hakeminin profesyonel kurallar dahilinde maçı yönettiği takdirde, Kilis Belediyespor maçını rahat kazanacaklarını dile getirdi.

Tekin, ligde güçlü takımların var olduğunu ve her geçen hafta zorlu karşılaşmalar oynayacaklarını belirterek, şunları söyledi: "44 Malatyaspor’un bu ligdeki beşinci sezonu. Baktığımız zaman her sene takımlar bir önceki seneye göre daha güçlü takımlar kuruyor. İnsanlar tecrübeleniyor. Yöneticiler bunun bilincinde kadrolar kuruyor. Bu grupta da iki sezon öncesine bakarsak eğer, takımların bakış açısı ve kadro yapıları çok farklı. 13 takımlı bir 2’nci grupta 8 tane takım çok güçlü kadrolar kurdular. Tabi ki sürpriz neticelerin alınması gayet normal. Öyle bir takımın bu grupta tek başına kopup ta gideceği sanmıyorum. Bu sene çok farklı olacak. Her takım iç saha ve dış sahada farklı sonuçlar alabilir. Bizde, bu durumdan en az hasarla yararlanmak istiyoruz. Giderek bu yarıştan kopmamaya çalışacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız