SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntılarımız Belli..'

A- A+ PAYLAŞ

0-0 sonuçlanan Malatyaspor- Diyarbakır DİSKİ maçı sonrası bir açıklama yapan Malatyaspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere (soldaki), sahada kendisine güvenen bir takım gördüklerini söyledi.

Mustafa Taşar ve ekibinin görevden ayrılmalarının ardından Malatyaspor'un başında ilk maçına çıkan Coşkundere, "Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor karşısında sahada mücadele eden ve kendine güvenen bir takım vardı. Bu maçta 3 puan alsak daha da güzel olacaktı. Ama futbolda bunlar var. Sonuçta sıkıntılarımız belli ve bunları aşmak için çalışacağız. Futbolda sahada 10 kişi de, 9 kişi de kalabilirsiniz. Önemli olan futbolcuların mücadele etmesidir. Zaman ve sabır istiyoruz” dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİSpor Yardımcı Antrenörü Ali Ravcı (fotoğrafta sağdaki) ise, iki takımında zor şartlarda mücadele ettiğini kaydetti. Ravcı, “İlk yarıda Malatyaspor büyük bir direnç gösterdi. İkinci yarıda biz daha iyiydik. Biz, Malatyaspor’u bu kadar dirençli beklemiyorduk. Sonuçta maç berabere bitti. Centilmence bir karşılaşma oldu. Ben her iki takım futbolcularını da tebrik ediyorum” diye konuştu.

GRUPTAKİ MAÇLAR..
Bu arada 2. Lig 4 grupta oynanan maçlarda şu sonuçlar alındı:

Malatyaspor:0- Diyarbakır DİSKİ:0
Şanlıurfaspor:1- Adana Demirspor:1,
İskenderun D.Ç.:3- Belediye Vanspor:0,
Tarsus İdman Y:1- Adıyamanspor:0,
Kahramanmaraş:1- Elazığspor:0,

Bu sonuçların ardından 2. Lig 4. Gruptaki son puan durumu şöyle:

TAKIM- OYNADIĞI MAÇ- PUANI
1.İskenderun Demir Çelikspor 11 22
2.Ş.Urfaspor 11 19
3.Kahramanmaraşspor 11 18
4.Tarsus İdman Yurdu 11 17
5.Adana Demirspor 11 15
6.Mardinspor 10 14
7.Diyarbakır B.Ş.Bld.Diskispor 11 14
8.Adıyamanspor 11 13
9.Belediye Vanspor 11 12
10.Malatyaspor 11 8
11.Elazığspor 11 6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız