SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntılarımız Var'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor'da teknik direktör Mustafa Taşar, ikinci etap kamp çalışmaları sonrası basın mensuplarına bir değerlendirmede bulundu.

Taşar, yaptığı açıklamada, "Bütün takımların yapılması gereken kamp çalışmalarının ilkini Malatya'da yaptık, ikinci etap kamp çalışmasında taktiksel çalışmalar yaptık. İyi bir ortamda kamp çalışmamızı geçirdik. Bir takım hazırlık maçları oynayarak, takımın durumunu da görme şansımız oldu. Taktiksel ve teknik anlamda çalışmalar yaptık. Eksiklerimizi gördük ve bunları giderdik. Fiziksel yüklemeler yaptık. taktiksel anlamda 11-12 oyuncuya sahip olduğumuz kadromuz var. Diğer oyuncularımızla belirli bir
seviyeyi yakalayamadık ama gerekli çalışmaları yapacağız. 11-12 genç ama deneyimli tecrübeli futbolcularımız var. Her türlü eksiklerimiz vardı bunları da belirli bir seviyeye getirdik" dedi.

Tecrübeli teknik adam, takımda bütün futbolcuların durumlarını gördüklerini ifade ederek, "Belirli bir kalıbımız var. Futbolcularımızın performanslarına göre farklı durumlar oldu. Eksiklerimiz teknik olarak çok fazla sorun yaşamayacağız ama ekonomik sıkıntılarımız var. Bunlar giderilmedi. Dilerim bunları gideririz. Biz teknik heyet olarak elimizden geleni yapıyoruz. Lig olarak iyi bir seviyeyi yakalayacak kapasitemiz var. Sayıyı artırma adına da zamana ihtiyacımız var" diye konuştu.

Transfer yapma noktasında mahrum durumda olduklarını belirterek, "Keşke imkanımız olsaydı da daha deneyimli 3-4 oyuncu alabilseydik. Mevcut kadromuz biraz dar. Sahadaki tecrübe adına sıkıntı yaşıyoruz. Genel anlamda özveri, gayret ve disiplinlerinden dolayı oyuncularımıza teşekkür ediyorum. İstediğimizi alabilme adına ise, belirli bir yere geldik. Bunu da yukarıya çıkarıp, en üst seviyeye gelmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız