SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılarımızı Biliyorlar"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:20:02
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Valisi Ulvi Saran, MESOB Başkanı Şevket Keskin ile birlikte Fırıncılar Odası, Lokantacılar Odası, Bakkallar Odası, Kasaplar Odası, Kahveciler Odası başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. 
 
MESOB Başkanı Şevket Keskin, Vali Saran'ın esnaf ve sanatkar camiası ile iç içe olmasından dolayı memnun olduklarını söyleyerek, "Sıkıntılarımızı ve taleplerimizi biliyorlar" dedi.
 
Vali Saran ise, esnaf ve sanatkarlar ile her zaman alakadar olduğunu söyleyerek, "Biz sizleri tanıyoruz. Malatya bugün büyüyen bir şehir. Kırsalından devamlı bir göç var. Şehir 500 bin nüfusa doğru gidiyor. Büyükşehir olacak. Çok ciddi bir gelişme var" diye konuştu.
 
Saran, oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kendi sektörleri ile ilgili sıkıntı ve taleplerini dinledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız