SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıntılarına Ortak Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi Kaymakamı Cevdet Atay, şehit ailelerini ziyaret etti.

Doğanşehir'deki şehit ailelerini tek tek ziyaret eden ve onların sorunlarını dinleyen ve " Devlet her zaman şehit ailelerinin yanında olacaktır" diyen Kaymakam Cevdet Atay, "Şehitlerimizin aileleri toprağa defin ettikleri evlatları yerine gözyaşları içinde bize sarılıp bizi bağırlarına basıyorlar. Bizde onların oğluyuz, evladıyız" ifadelerini kullandı.

Kaymakam Atay, "Ramazan Bayramı öncesinde, şehit ailelerini bir kere daha hallerini hatırlarını sormak ve onların dertlerine ortak olmak istedik."dedi. ve sözlerine şöyle devam etti: "Her karışı şehit kanlarıyla sulanan bu vatan bize şehitlerimizin emanetidir. Eğer biz bugün rahat yaşıyorsak, şehitlerimizin sayesindedir."

Güvenliğin sağlanması için verilen mücadelede şehitler verildiğini,ülkenin bütünlüğü için bedel ödendiğini söyleyen Kaymakam Atay "Şehitlerimizi rahmetle anarken,şehitlerimizin bize emaneti olan ailelerine sahip çıkmamız gerektiğini bir kez daha vurguluyorum.Şehit aileleriyle her ortamda bir araya gelip sıkıntılarına ve dertlerine ortak olacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız