SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılarını Gidereceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:19
A- A+ PAYLAŞ

CHP'nin Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret ederek üreticiler ile bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı, beraberinde partililer ile birlikte Canlı Hayvan Pazarı’nı ziyaret edip üreticilerin sorunlarını ve yerel seçimlerde de destek istedi.

Hayvanlara ceza yazımı konusunda üreticilerin özellikle belediyeden ve zabıtadan yana dertli olduğunu söyleyen Porgalı, “Bugün canlı hayvan pazarındaki üreticilerimizi ziyaret ettik. Bir kalabalık, bir canlılık var ama satışlardan yana biraz da şikayet var. Çoğunlukla belediyenin ceza yazması ve zabıtalardan şikayet var” ifadelerini kullandı.

Porgalı, yönetime geldikleri takdirde Canlı Hayvan Pazarı için çeşitli düzenlemeler yapacağını belirterek, “Biz yönetime geldiğimiz taktirde Allah’ın izni ile yeni düzenlemeler yapacağız. Kolaylıklar sağlayacağız. Buradaki arkadaşlarımızın hepsine de bol kazançlar ve hayırlı satışlar diliyorum. Coşkulu bir kalabalık ile karşılandık. İnanın ki herkes bir arayış içerisinde. Desteklerini esirgemediler. Hepsi hemen hemen Yeşilyurt bölgesinde ikamet ediyor. Köylü arkadaşlarımız, tarımdan gelen, hayvancılıkla uğraşan insanlarımız. Allah yardımcıları olsun. Bizlerde elimizden geldiği kadar belediye olarak 30 Mart’tan sonra eğer kazanırsan burası bizim Yeşilyurt bölgemizde yer alıyor. Elimizden gelen desteği vereceğiz. İnşallah buradaki arkadaşlarımızın sıkıntılarını gidereceğiz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Canlı Hayvan Pazarı Derneği Başkanı Ramazan Kırma ise Porgalı’ya teşekkür etti.

Kırma, “Bütün partiler ve bütün adaylar geliyor. Burası Malatya’nın anahtarıdır. Buraya 13 ilçeden gelen insanlar var. Buradaki insanlar gariban insanlardır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız