SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıkıntılarını Polise Anlattılar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısı'nda polis müdürleri; mahalle muhtarları, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşların sorunlarını dinledi.

Polisevi'nde düzenlenen toplantıya, Emniyet Müdür Yardımcısı Fatma Dağdelen başkanlık etti. Dağdelen ve bazı şube müdürleri, katılımcıların polis hizmet sorumluluğundaki sorunlarını dinlerken, dile getirilen bazı konuların da polis sorumluluğunda olmayanlar olması dikkat çekti.

Toplantıda konuşan muhtar ve vatandaşlar; kent merkezi, çevre yollar, özellikle TOKİ konutları civarındaki trafik sorunlarını dile getirdiler. Katılımcılar ayrıca, minibüslerin aşırı yolcu alması, kurallara uymaması, araçların havalı korna çalmaları, bazı yolların uygunsuz olarak tek yönlü ya da çift yönlü olarak düzenlenmesi gibi trafikle ilgili şikayetlerin yanı sıra; okullar ve çevrelerindeki asayiş sorunu, uyuşturucu kullananlarla ve satanlarla mücadele edilmesi, hırsızlık olaylarından yakındılar.

Dile getirilen şikayetlerle ilgili Dağdelen ve şube müdürleri bazı açıklamalarda bulunurken, bazılarıyla ilgili de not aldılar. Hırsızlık olaylarına karşı özellikle işyerlerinde alarm sistemleri kurulması önerildi. Bu arada, bazı parkların bakımsızlığı, muhtarlara kimlik bildiriminde bulunulmaması gibi konular da gündeme getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız