SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılarla Boğuşuyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup ekiplerinden 44 Malatyaspor'un yardımcı antrenörü Engin Beltekin, Kilis Belediyespor karşısında kendileri için çok değerli olan bir puan aldıklarını söyledi.

Ovacık Belediye Ulaş Spor maçının hazırlıklarını sürdüren 44 Malatyaspor, şuana kadar puanla tanışamayan rakibini sahasında eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

Sakat futbolcuların yavaş yavaş takıma katılmasıyla birlikte takımda yüzler gülmeye başlarken, Kilis Belediyespor maçında kaleci Önder Biçer ile takım kaptanı Cuma Nasır'ın sakatlıkları can sıktı.

Takımı Ovacık Belediye Ulaş Spor maçına hazırlayan yardımcı antrenör Engin Beltekin, gazetecilere Kilis Belediyespor, Ovacık Belediye Ulaş Spor maçları ve takımdaki son durum hakkında bilgiler verdi.

"ZORLU DEPLASMANDAN ÖNEMLİ BİR PUAN ALDIK"

Beltekin, zorlu Kilis Belediyespor deplasmanından 1 puan çıkarmasını bildiklerini ifade ederek, "Kilis Belediyespor sezon başında iyi bir takım oluşturdu. 1-1,5 milyon TL'lik bir harcama yaptılar. Yalnız başlangıcı pek iyi yapamadılar. Bazı takımlar iyi başlayamadı ki, bunlardan birisi de Kilis Belediyespor takımı idi. Yoksa grubumuzda Kilis Belediyespor, Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor, Adıyaman 1954 Spor, Elaziz Belediyespor bütçeleri yüksek oyuncular aldı. Ama tutturamadılar. Kilis Belediyespor iyi bir takım ve geride kalan hafta da deplasmanda karşılaştık. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Bugüne kadar puan alamamıştı. Puan almak için uğraştılar. Zorlu deplasmandan 1 puan aldık. Bence önemli bir puan aldık" dedi.

"GALİBİYETİ KAÇIRAN TARAFTIK"

Kilis Belediyespor karşısında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını dile getiren Beltekin, "Zorlu deplasmandan önemli bir puan aldık ama şuna üzülüyoruz, galibiyeti kaçıran taraftık. Maçın sunucu 3-1 ya da 4-1 bitebilirdi. Tabi böyle maçlarda genellikle karşı takımın puan almaması, iyi bir takım kurmaları her türlü baskıyı ortaya çıkarıyor. Ama bizim oyuncularımız bunun üstesinden geldi. Gerçekten galibiyeti kaçıran taraftık. Şansızlıklar yaşadık. Cuma ve Önder'in bir anda sakatlanması bizi etkiledi. Oyuncu değişikliklerine gittik. Oyuna giren arkadaşlarımızda ellerinden geleni yaptılar. Bizim için değerli bir puan" ifadelerini kullandı. 

"TAKIM OLARAK SIKINTILARLA BOĞUŞUYORUZ"

Beltekin, sadece rakiplerle mücadele etmediklerini, aynı zamanda sıkıntılarla da boğuştuklarını ifade etti.

Sıkıntıları bir an evvel çözmek istediklerini dile getiren Beltekin, şunları söyledi: "Takımın çoğu Malatyalı futbolculardan oluşuyor. İki oyuncumuz dışarıdan. Sıkıntılarla boğuşuyoruz. Kulüp Başkanı Müslüm Boztaş'a teşekkür ederiz. Tek başına bu kulübü yürütmeye çalışıyor. Tabi ki kolay bir şey değil. Buradaki futbolcu grubu ve teknik heyet her türlü fedakarlığı yapıyor. Tabi sıkıntılarımız var. Bunu da bir an evvel çözmek istiyoruz. Onun için bu takımda bulunan futbolcular gerçekten kişilikli, karakterli. Bu sıkıntılar olmasına rağmen şuana kadar her türlü fedakarlığı yerine getirdiler. Özellikle bu durumda gidip, Kilis Belediyespor gibi iyi bir takımdan puan almak önemli." 

"TAKIMIN DAHA ÜST SEVİYEDE OLMASI GEREKİYORDU"

Beltekin, ligde şansız puan kayıpları yaşadıklarını ifade ederek, 8 puanımız var ama bu takımın daha da üst seviyede olması gerekiyordu. Suruç Gençlik ve Spor maçında oluşan hakemsel sıkıntılar nedeniyle puan kaybı yaşadık. Ama ne olursa olsun oyuncularımızdan memnunuz" dedi.

Yaşadıkları sakatlıkların kendilerini etkilediğini anlatan Beltekin, "Salih'in ayağı kırılmıştı. Mehmet bir aya yakındır çalışmalara başladı. Kendine geldi. Önder, burnu kırıldı ama bir hafta sonunda kırık burunla devam ediyor. Talar düzelme yolunda. Cuma, Kilis Belediyespor maçında sakatlandı. Ayağında biraz problem var. İnşallah bu hafta yetişir. Yavaş yavaş toparlanıyoruz. Birde o aksilikleri yaşadık. Bu takım 7 tane sakatla ilk maça çıktı. Altyapıdaki gençlerimizle maça çıktık. Ama sonuna kadar götüremeye çalışacağız. Sıkıntı yaşıyoruz ama kişilikli ve karakterli futbolculara sahibiz. Özellikle maddi olarak sıkıntılarımız var. Başkanımız elinden geleni yapıyor ama tek başına bir yere kadar. Buna rağmen şu durumdayız. O da sevindirici bir durum" şeklinde konuştu.

"OYNANMAYAN MAÇ TEHLİKELİDİR"

Beltekin, Ovacık Belediye Ulaş Spor ile zorlu bir maç oynayacaklarını kaydederek, şunları söyledi: "44 Malatyaspor'un bu seneki hedefi ligi iyi bir yerde tamamlamak. İnşallah en iyi yerde tamamlarız. Oynanmayan maç tehlikelidir. Özellikle böyle puanı olmayan takımlarla maç oynarsanız, tehlikeli sonuçlar alabilirsiniz. Bizim için puanının olmaması önemli değil. Oynanmadıktan sonra sahada mücadele etmedikten sonra kazanamazsınız. Onun için Ovacık Belediye Ulaş Spor'un durumu bizi pek ilgilendirmiyor. Ama futbolcularımıza bunları da anlatıyoruz. Sıfır puanı olan takımlar devamlı tehlikelidir. Çünkü geçen sene böyle bir şey başımıza geldi. Ligin sonuncusuyla iyi gitmemize rağmen sahamızda 1-1 berabere kalmıştık. Onun için bunun önlemini alıyoruz. Futbolcularımızla konuşuyoruz. Onlarda her şeyin bilincinde. İnşallah 3 puanı alırız. Çünkü öyle bir periyoda girdik ki, 10 gün içerisinde 4 maç oynayacağız. Malatya Yeşilyurtspor ile erteleme maçında karşı karşıya geleceğiz. Arkasından Adıyaman 1954 Spor deplasmanına gideceğiz. Şanlıurfa Karaköprü Belediyespor ile karşılaşacağız. Fikstürümüz biraz zor görünüyor. Bu fikstürü lehimize çevirmeye çalışıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız