SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıkıntılı Kongre

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un olağanüstü kongresi Cumartesi günü yapılıyor. Adaylığını açıklayan İnşaat Mühendisi Hanifi Selimoğlu'nun adaylığı kesinleşti. Bu arada aday olduğu öne sürülen mevcut yönetimin 4. yedeği Çiğköfteci esnafı Müslüm Boztaş'n aday olup olmayacağı konusunda net bir bilgi edinilemedi. Öte yandan AKP milletvekili Ömer Faruk Öz de, kongrede kulübe vakit ve nakit ayırabilecek yönetimin gelmesini istediklerini söyledi.

10.00'DA BAŞLAYACAK..
Haşim Karadağ'ın ligin bitmesine birkaç hafta kala istifasının ardından, başkanlığı 2. başkan Orhan Kaya üstlenmişti. Kaya, alınan olağanüstü kongre kararı öncesi Valilik ve belediyeden destek aramış, ancak bulamayınca aday olmamıştı.

İnşaat Mühendisi Hanifi Selimoğlu aday olduğunu açıklarken, mevcut yönetimin yedek listesindeki Müslüm Boztaş'ın da aday olacağı öne sürülmüştü. Boztaş'ın, mevcut yönetimin hesaplarının ibrasına yönelik olarak ortaya çıkarılacağı iddia edilmişti.

325 üyesi bulunan Malatyaspor'un kongresi Özel İdare Salonu'nda saat 10.00'da başlayacak.

MİLLETVEKİLİNİN AÇIKLAMASI..
Öte yandan Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatyaspor kongresinde, kulübe vakit ve nakit ayırabilecek yönetimin gelmesini istediklerini söyledi.

Parti binasında düzenlenen nöbetçi vekil toplantısında, 23 Mayıs günü Malatyaspor'un yapılacak olan olağanüstü kongresine temas eden Milletvektili Öz, "Kulüp yöneticiliği bir kişinin yapacağı iş değil. Yönetim 15-20 kişilik, vakti ve nakiti olan kişilerden oluşturulmalıdır" dedi.

Malatyaspor'a maddi ve manevi yardım konusunda kendisinin vicdanen müsterih olduğuni söyleyen Öz, "Mesela, kulübe akar gelir olması için Orduzu'da kulübe akaryakıt istasyonu kurduralım dedik. Ancak, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, satışın olamayacağını ancak kiralama yoluyla olacağını söyledi. Biz de yeni yönetim işbaşına gelmesinden sonra bu konuyu işler hale getirmek için çaba göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

Kulübün eski yöneticileriyle ilgili hesapları konusunda çeşitli spekülasyonlar olduğunu da aktaran Öz, "Sağlıklı bir şekilde hesaplar ortaya çıkarılmalıdır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız