SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılı Noktalar Öncelikli.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, özellikle sıkıntılı noktalara öncelik vererek alt yapı sorunlarını çözmeye çalıştıklarını bildirdi.
 
Çakır'ın Koyunoğlu Mahallesi'nde yaptığı inceleme ve açıklamalarına ilişkin belediye basın bülteni şöyle:
 
"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan ve bazı daire müdürleriyle birlikte Koyunoğlu Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmalarını inceledi. 
 
Şehrin dört bir tarafında altyapı çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, inceleme sırasında yaptığı açıklamada Malatya’nın önemli nüfusunu barındıran ve merkezi noktalardan bir tanesi olan Koyunoğlu Mahallesi’nin tamamı, Zaviye ve Çukurdere mahallelerinin bir bölümünü kapsayan alanda altyapı çalışmalarının büyük hızla sürdüğünü ifade ederek, “Özellikle sıkıntılı olan noktalara öncelik veriyoruz. Merkezlere yoğunluk vererek, altyapı sorunlarını çözmeye çalışıyoruz” dedi.
 
Başkan Çakır, özellikle Abdullah Gül Parkı’nın arka kısmında kalan Çukurdere, Koyunoğlu mahallelerinin büyük bir bölümünden gelen yağmur sularının genelde İnönü Mahallesi’nde taşkınlığa ve göllenmeye sebebiyet verdiğini belirterek, “Buradaki mazgallar yetersiz kalıyordu. Bu vesileyle buranın üst yapısına geçmeden önce altyapısını bitirme projesini devreye soktuk. Şu anda burada yaklaşık 10 cadde ve sokağımızdaki yağmur suyu drenaj çalışmaları hızla devam ediyor” dedi. 
 
Toplamda 2.5 kilometrenin üzerinde bir hattı bu bölgede inşa ettiklerini ifade eden Başkan Çakır, çalışmayı yıl sonuna kadar bitirmeyi planladıklarını söyledi.
 
Altyapıyı bitirdikten sonra bölgenin kaldırım ve çevre düzenleme çalışmalarına başlayacaklarını açıklayan Başkan Çakır, “Bu bölge büyük bir nüfusu barındıran Malatya’nın merkez noktalarından bir tanesi. Yerleşimi ve yapılaşması tamamlanmış ama altyapı yetersizliğinden zaman zaman yağmurdan dolayı bu bölgede sorunlar yaşanıyordu. Bu bölgelerde kaldırım olmaması, yoğun bir nüfus olması hem ulaşımda hem yaya trafikte ciddi sorunlar yaşanıyordu” şeklinde konuştu. 
 
Başkan Çakır, “İnşallah bu çalışmalarımızla birlikte hem altyapı sorunlarında önemli bir mesafe almış olacağız hem de üst yapıda Malatya’mızın bu bölgesinin de gelişmesi, güzelleşmesi ve vatandaşlarımızın nezih bir ortamda yaşaması adına güzel bir hizmet olacak” dedi.
 
Yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduklarını belirten Başkan Çakır,  kış mevsiminde yağışlar gelmeden önce özellikle altyapıda hızlı mesafe almaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
 
Başkan Çakır’ın inceleme gezisinde hazır bulunan Koyunoğlu Mahallesi Muhtarı Kazım Zengin, yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. 
 
Muhtar Zengin, “Sayın Başkanım hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Getireceğiniz, getirdiğiniz hizmetlerden dolayı Koyunoğlu Muhtarı olarak sizlere teşekkür ediyorum. Müteşekkirim. 9. sokak ve Hacı Evliya Sokak da kaldırım yapılmasını bekliyoruz. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız