SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntılı Süreçten Geçiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, ligin 13. haftasında Trabzon takımlarından Ofspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. 
 
Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde, teknik direktör Ali Güneş yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaya, sakatlıkları bulunan kaleci Mesut, İzmir'e tedaviye giden Emrah, Tahir ve Gökhan katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Enis ve Caner takımdan ayrı düz koşu yaparken, Hüseyin Kar takımla birlikte çalıştı. 
 
Antrenman öncesinde, idman sahasında teknik direktör Ali Güneş, futbolcularla 12 dakika süren bir toplantı yaptı. Şanlıurfaspor ile oynanan kupa maçını futbolcularına değerlendiren Güneş, futbolcuları daha dikkatli olmaları konusunda uyardı. 
 
Futbolcularla yaptığı toplantının ardından basın mensuplarına bir açıklamada bulunan teknik direktör Ali Güneş, "Kupa'da geçtiğimiz sene iyi bir çizgi vardı. Bunu devam ettirmek istiyorduk. Kazanmak bizim için moral olu diye düşünmüştük. Çok şansız bir sezon geçiriyoruz. Sadece maçlardaki pozisyon şansızlıkları değil, ilk yarıyı kapatan oyuncularımızın yanı sıra sakatlıkları devam eden futbolcularımız var. Buda Şanlıurfaspor karşılaşmasına birçok eksikle çıkmamıza neden oldu. Buna rağmen ilk yarı daha çok pozisyona giren ve pozisyon arayan biz olurken, 1-0 önde olduğumuz karşılaşmayı kaybettik. Girdiğimiz pozisyonlar var ama bu pozisyonları değerlendirmede sıkıntı çekiyoruz. Gol atma noktasında sıkıntı çekiyoruz. Gönül isterdi ki kazanalım ve bizim için moral olsun ancak kaybettik. Artık yapacak bir şey yok" dedi. 
 
Tecrübeli teknik adam, sıkıntılı bir süreçten geçtiklerini belirterek, "Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Ligde bulunduğumuz yer bize yakışmıyor. Bunu anlatmakta çok zor. Burada ne futbolcuların ne de bizim "Biz şunları yapıyoruz. Şu oldu, bu oldu" hakkımız yok. Ofspor ile Pazar günü final maçı oynayacağız. Artık kimsenin "Ben sakatım, ben iyi değilim" gibi şeylere girmeden, birliktelik içerisinde kazanmak zorunda olduğumuz bir haftaya girdik. Bu konuda futbolcularımıza da gerekli uyarıları yaptık. Önümüzde 3 hafta var ve bu süreç alacağımız azami puanlarla en azından ilk yarını normal bir yerde kapatmak istiyoruz. Söylenecek çok şey yok. Bu takımı seven insanları üzdük. Bunun üzüntüsünü bizlerde yaşıyoruz. Artık bu kötü durumdan bir an önce kurtulmak gerekiyor. Önümüzde Pazar günü oynayacağımız Ofspor maçı var. Bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu. 
 
Transfer çalışmalarıyla ilgili sorulan soruya Güneş, "Bir kere en başta şu olumsuz durumdan kurtulmak istiyoruz. Çünkü bu durumu gerçekten izah etmekte güçlük çekiyoruz. Yıllardır çalışıyorum ve son yıllardır hiç bu kadar sıkıntılı bir süreçte kalmadım. Oyuncularımızın da aynı şekilde olduğunu düşünüyorum. Çünkü geçen sene başarılı olup, play off'a giden bir takım, iskeletini korumuş bir takım, transfer takviyesiyle ligde iddialı giren bir takımın bu durumda olması izah edilemez. Bununla ilgili muhakkak ki çalışmalar olacak. Çünkü Yeni Malatya Spor'un ligdeki konumunun bu olamaması lazım. Geçen senede aynı sıkıntılar yaşanmış. Ama ikinci yarıda takım toparlanmış. İlk yarı sonu itibariyle de çalışma olacak" şeklinde konuştu. 
 
Öte yandan Şanlıurfaspor ile oynanan Türkiye Kupası 1. kademe karşılaşması sonrası kulüp otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili kulüpten yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada, "Şanlıurfaspor ile oynadığımız kupa karşılaşması sonrası kulüp otobüsümüze saldırıda bulunulmuştur. Bu davranışı tasvip etmiyoruz ve yanlış buluyoruz. Şanlıurfaspor yönetimi bizleri çok iyi misafir etmiştir. Bu olayı Şanlıurfaspor taraftarlarının hepsine mal etmek yanlıştır. Saldırıyı gerçekleştirenleri kınıyoruz" denildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız