SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntımız Gitti..Çok Mutlu Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:49:09
A- A+ PAYLAŞ
Malatya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, MİAD Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar ile emniyet teşkilatının Şubat ayında doğan çocuklarına doğum günü etkinliğinin düzenlenmesinin ardından, Sevgi Evleri'nde kalan çocuklar, Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'ü ziyaret etti. 
 
MİAD Sevgi Evleri Müdürü Alim Yavuz'un da bulunduğu teşekkür ziyarettinde, çocuklar Emniyet Müdürü Aygün'e yazdıkları mektubu sundular. Mustafa Amca, diye başlayan mektupta çocuklar, etkinliğin canlarının sıkıntısını giderdiğini ve mutlu olduklarına vesile olduğunu dile getirdiler. 
 
Çocukların Emniyet Müdürü Mustafa Aygün'e hitaben yazdıkları mektup şöyle ; 
 
Sevgili Mustafa Amca
 
Mustafa Amca nasılsın iyi misin inşallah iyisindir beni soracak olursan bende Sizin gibi hayırsever insanların ve devletimizin sayesinde çok iyiyim bize düzenlediğiniz etkinlikler için çok teşekkür ederiz eğer sizler böyle etkinlikler ve eğlenceler düzenlemeseydiniz inanın canımız çok sıkılırdı iyiki varmışsınız Sizin sayenizde ve devletimizin sayesinde çok mutluyuz. İnşallah sizde bizim gibi mutlu olursunuz inşallahta mutlusunuzdur. Siz bizi mutlu ettiniz ALLAH’ ta inşallah sizi mutlu etsin. Böyle güldürmece ve eğlendirici şeyleriniz için çok teşekkür ederiz yaptığınız böyle eğlenceler canımızın sıkıntısını geçirdi ve çok mutlu olduk eğlencelerdede çok eğlendik, hepsi sizin gibi yardımsever insanlar ve devletimizin sayesinde oldu iyiki varmışsınız Sizin var olmanız bizi çok mutlu ediyor Sizi Çok Seviyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız