SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkıntıyı Çözeceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:55
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor'un Teknik Direktörü İsmail Tekin, ikinci yarının kendileri için farklı olacağını kaydederek, "En çok gol yollarında sıkıntılarımız vardı, çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık" dedi. 

Yeşiltepe'de gazetecilere açıklamada bulunan Tekin, "Müsabakalar bittikten sonra 5 günlük iznin ardından 2 haftadır hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Bu arada fizik gücümüzü muhafaza ettik. çalışmalarımıza baktığımız zaman herhangi bir gerileme dönemi olmadı. Şimdi bunun yanında ekip ruhunu bu kampta geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni arkadaşlarımız takıma ilerleyen günlerde katılacaklar. Bir transferimiz aramıza katıldı. Yılbaşından sonra da bir arkadaş katılacak. Bunun yanı sıra görüşmelerimiz sürüyor. En çok gol yollarında sıkıntı yaşıyorduk. Bu çalışmalarımızı da o bölgelerde yoğunlaştırdık" şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, "İlk yarıda hesapladığımız puan ortalamasının 3 puan gerisinde kaldık. Hiç hesabımızda olmayan puanlar kaybettik. 21 puanımız var. 24 puanımız olması lazımdı. Fakat ilk yarı oynanan oyun içerisinde kaçırılan 2 penaltımız vardı ki, bunlar direk sonuca etki edecek penaltılardı. Onları koyduğumuz amacımıza ulaşmış olacaktık. Kaçan penaltılardan kaybettiğimiz puanları değerlendirirsek eğer, hedef olarak koyduğumuz puan ortalamasını yakalıyorduk. İlk yarının son 3 haftasında futbolcular hem oyun olarak hem de sayısal üstünlük bakımından, diğer takımlara karşı ok üstünlerdi. Kaybettiğimiz puanları göz önünde bulundurursak eğer, benim gönlümde 44 Malatyaspor 26 puanla liderler. Yapılan transferler ile ilk yarıda ki o 5 puanlık farkı kapatacaklar" diye konuştu.

"HÜCUM YOLLARINDAKİ SIKINTIYI ÇÖZECEĞİZ"

Forvet bölgesine yapılan takviyenin ikinci yarıda takıma çok katkı sağlayacağını düşünen İsmail Tekin, “Ayhan’ın geçmişine baktığımız zaman 2.ligde futbol oynamış bir oyuncu. Tecrübeli bir isim. Biz onu araştırdığımızda Kahta’da olduğunu söylediler. Teklif ettik geldi. Takımda genç santrafor oyuncular da var. Oyun içerisinde Ayhan’dan öğrenecek çok şeyleri var. Takımda onların abisi konumunda. 44 Malatyaspor’un da onun tecrübesinden faydalanacağını düşünüyorum. İkinci yarıda takıma katkısı çok olacaktır" dedi.

Tekin, hücum bölgesine transferlerinin olacağını kaydederek, şunları söyledi: 

"İlk yarı gol yollarında sıkıntı çektiğimiz için, ikinci yarı öncesi transferde o bölgelere ağırlık verdik. Ayhan forvet oyuncusu. İleriye dönük bir kanat oyuncusuyla anlaşmaya vardık. İmzalar an meselesi. Son olarak ta Malatya içi bir transferimiz olacak. Bu transferi yapıp, transfere noktayı koyacağız.”

İkinci yarıda fikstürün kendilerinden yana olduğunu dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, "İlk yarıyı avantajlı bir şekilde kapattık. İkinci yarı hedefe oynayan takımlar bize gelecek. Burada onlardan alacağımız 3 puanı silecek olursak, aradaki puan farkının kapanacağını düşünüyorum. Önemli olan ikinci yarı ilk 2 haftayı iyi değerlendirmek. İlk 2 haftayı değerlendirsek yarışta öne geçme şansımız olur. Bu grupta hedefe oynayan takımların fazlalığı, 44 Malatyaspor için büyük avantajdır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız