SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıkıştı Kaldı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir otomobilin yolun ortasındaki beton bariyere çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde 00.30 sıralarında H.E. (60) idaresindeki 24 DT 217 plakalı otomobil, seyir halinde iken aşırı hız ve ıslak zeminden dolayı yolun ortasındaki refüje çarptı.

Kazada ağır yaralanan sürücü H.E., ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, araçtan sızan yakıt olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
İnönü Caddesi Barutçu Sokak karşısında N.K. yönetimindeki 44 FA 616 plakalı oto ile H.G.A. yönetiminde bulunan 44 LC 701 plakalı oto çarpıştı. 21.15 sıralarındaki kazada 616 plakalı otoda bulunan 25 yaşındaki C.F. yaralandı.

Battalgazi yolu Orduzu- Çat yolu ayrımında 27 yaşındaki O.K. yönetimindeki oto ile 28 yaşındaki R.T. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ile otonun sürücüsü O.K. ve araçta bulunan 17 yaşındaki P.U. adlı genç kız yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Bu arada, kazadan sonra 27 yaşındaki İ.K. adlı şahıs motosikleti kendisinin kullandığını öne sürerken, daha sonra yapılan araştırmada motosiklet sürücüsünün ehliyeti bulunmayan R.T. olduğu belirlendi.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan Y.B. yönetiminde bulunan 44..233 plakalı oto Akçadağ Gürkaynak mevkiinde virajı alamayarak şarampola yuvarlandı. Kazada E.G., O.T. ve Y.K. adlı kişilerin yaralandığı bildirildi.

Arguvan’dan Malatya yönüne gelmekte olan M.A. yönetiminde bulunan 44..366 plakalı oto, Morhamam yol ayrımında virajı alamayarak devrildi. Kazada sürücünün yaralandığı öğrenildi.

Battalgazi’den Malatya yönüne gelmekte olan K.K. yönetimindeki 44..305 plakalı kamyonet Hanımınçiftliği mevkiinde, aniden yola çıkan İ.T.’ye çarparak yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız