SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sıkıyönetim İlan Ettik!'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Telekom Lig A'da zirve mücadelesi veren Malatyaspor, Uşakspor maçının hazırlıklarına başladı. Genel Kaptan Özcan Kayhan, 7 hafta süreyle "sıkıyönetim ilan ettiklerini" söylerken, yeni yönetimde başkan vekilliğine getirilen Nadir Alataş da bir basın toplantısı düzenledi.

UŞAK HAZIRLIKLARI VE KAYHAN AÇIKLAMALARI..
Kulübün Pınarbaşı Tesisleri'nde yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan idmanda Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından topla çalışma yaptı. Antrenmanda futbolcuların morallerinin Eskişehirspor mağlubiyeti nedeniyle bozuk olduğu gözlendi. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın eşinin dizinden ameliyat olması nedeniyle İstanbul'da olmasından dolayı iki gündür idmana katılamadığı belirtildi.

Malatyaspor yönetiminde Genel Kaptanlığa getirilen Özcan Kayhan, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Eskişehir deplasmanında aldıkları başarısız sonuçlardan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Artık geriye değil kalan 7 maçımıza bakacağız. Kalan 7 maça final olarak bakıyoruz. 7 hafta sıkıyönetim ilan ettik. Ben İstanbul'dan geldim ve lig bitimine kadar takımla birlikte olacağım. Ben olmayınca Ergün Besli arkadaşımız takımla ilgilenecek" dedi.

Bu hafta karşılaşacakları Uşakspor'un kümede kalma mücadelesi verdiğini, bu nedenle Pazar günkü maçın zor geçeceğini belirten Özcan Kayhan, artık puan kaybetmeye tahammüllerinin kalmadığını söyledi.

BASIN TOPLANTISI..
Bu arada kulüp idari binasında bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Vekili Nadir Alataş, yönetici Hakan Kodaman'ın istifasını değerlendirerek, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yönetim tarafından kabul edilen Hakan Kodaman'ın istifasının kendileri açısından sürpriz olduğunu belirten Alataş, ayrıca takımın özellikle deplasmandaki başarısızlığı konusunda teknik heyetten rapor istendiğini söyledi.

Kendi sahalarında pazar günü oynayacakları Uşakspor maçının çıkışın başlangıcı olacağını kaydeden Başkan Vekili Alataş, "Kalan 7 maça çok önem veriyoruz. Çünkü, İstanbul'daki yöneticilerimizden Genel Kaptan Özcan Kayhan ve Futbol Şube Sorumlusu Ergün Besli Malatya'ya geldi. 7 hafta boyunca 24 saat takımın başında olacaklar" dedi.
Futbolcuların maç başı dışında alacaklarının olmadığını dile getiren Alataş, "Bu her kulüpte yaşanan bir olay. Süper Lig kulüplerinin de maç başı borçları var. Bunları ödeyeceğiz" diye konuştu.

Alataş, yönetimin görev dağılımında Ramazan Özdemir'e başkan yardımcılığının yanı sıra basın sözcülüğü görevini de verdiğini, sonradan Özdemir'in işlerinin yoğunluğu nedeniyle basın sözcülüğünün Serkan Birer'e verildiği sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız