SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıkmadığınız El Sizin Değil"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:02:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti yöneticilerine 7 Haziran 2015 seçimini çok önemli olduğunu belirterek, “Sıkmadığınız el, görmediğiniz yüz, gitmediğiniz ev sizin değildir” dedi.

AKP İl binasında AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın başkanlığında, il yönetimi, ilçe yönetimleri, il ve ilçe yönetimleri ve halkla ilişkiler başkanlarının katıldığı seminer düzenlendi. Seminere AKP Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Tutar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ve ilçe belediye başkanları da katıldı.

Seminerin açılışında konuşan Çalık, “7 Haziran 2015 seçimlerini çok önemli kılan hadise biz, yeni anayasa değiyoruz, başkanlık sistemi diyoruz, çözüm süreci diyoruz, paralel yapı ile mücadele diyoruz. Bunlarla mücadele edebilmek için hep beraber bu seçimlerde alnımızın akıyla çıkmamız gerekiyor. Birebir teması sağlayacak, yüz yüze temaslarımız çok önemli. Sıkmadığınız el, görmediğiniz yüz, gitmediğiniz ev sizin değildir. Ama artık bunlar değil, iletişimin sadece yüz yüze olmadığını hepimiz biliyoruz” dedi.

AKP’de halkla ilişkiler biriminin çok önemli olduğunu aktaran Çalık şöyle devam etti, “Bu birim vatandaşın dileklerini, taleplerini, isteklerini her şeyini, sizden gelen talebi direk genel merkeze iletiyor.

Seminerde konuşan AKP Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Tutar, “Halkla ilişkiler dendiği zaman, bizim temel faaliyet alanımız halkla ilişkilerde birinci görevimiz partimiz ile milletimiz arasında bir köprü oluşturmaktır. Yani biz aslında bir köprü vazifesi yapıyoruz. Biz halkımızın duygularını, düşüncelerini alıp, onlarla iletişim içinde bulunmak suretiyle orada meydana gelen düşünceleri, önerileri, istek ve talepleri alarak genel merkezimize ve partimizin teşkilatlarına bildirme ve dolayısıyla oradaki karar süreçlerini yine halkın talepleri doğrultusunda  iletmek suretiyle tekrar bu taleplerin halkın iradesi doğrultusunda şekillendirmektir. Biz her platformda şuna inanıyoruz ve ilke olarak şunu kabul ediyoruz, diyoruz ki bizim için asıl olan millettir, asıl olan halktır. Halkımız ne derse kesinlikle bizim kabulümüz odur. Bizim politikalarımız onun üzerine inşa edilir” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız