SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıla-i Rahim'de Bereket Vardır"

0
Güncellendi - 2017-10-22 04:27:41
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Darende ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırım ve hizmetleri gezip, bazı mahallelerde incelemelerde bulundu.

Başkan Çakır, Darende Belediyesini de gittiği ziyaretinde Başkanvekili Doğan, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyarette açıklama yapan Çakır, "Memleketimize hizmet yolunda yürürken gölgelerinde yol aldığımız değerli büyüklerimizi, doğup büyüdüğümüz yerlerde ziyaret ettik. Dua aldık. Geçmişi solumak, çocukluğumuzun masumiyet havasını teneffüs etmekten çok mutlu olduk. Sıla-i rahim'de* bereket vardır müjdesine inşallah ulaşmışızdır." dedi.

Mahalle sakinleri ile birlikte Kılıçbağı, Beybağı, Sayfiye, Nadir mahallelerini kapsayan istinat duvarı çalışmalarını da inceleyen Çakır, kısa bir süre sonra taş duçar ve yol açma çalışmalarının tamamlanacağını aktardı.

Başkan Çakır beraberindeki heyetle birlikte, Hacılar, Sıragoz, Baytarbağı ve Çukurkaya mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu üzerindeki köprüde incelmelerde bulundu.

Çakır, kısa bir süre önce tamamlanan köprü ile birlikte bozuk olan yol çalışmalarına da başlanacağını sözlerine ekledi.

Çakır'a ziyaretinde, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Hakan Kahtalı, Darende Belediye Başkanvekili Murat Doğan, bazı daire başkanları ve şube müdürleri de eşlik etti.

AA

__________

*Sıla-i rahim: Hısım akrabayı ziyaret emek ve onlarla görüşmek ve mektuplaşmak; alakayı devam ettirmek akrabanın kusurlarını affetmekdir. İslam dinin en önem verdiği konulardan biridir. Sıla-i rahim, akrabalar, yakınlar arasındaki bağı ve iletişimi sağlam tutmak bu ilişkileri koparmamaktır. Akrabalık ilişkilerinin iyi olması için karşılıklı saygı sevgi ve yardımlaşmanın güçlü olması gerekir.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • kemal (6 yıl önce)
    sıla i rahim iyide butun yatırımlar darendeye başkalarınında sıla rahime ihtiyacı var
    0
    0
    Yanıtla