SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Alıcısı Jandarma!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Jandarma’nın “alıcı” hüviyetindeki elemanlarıyla düzenlediği silah operasyonlarında ele geçen silah sayısı 5 oldu. Bu arada, polisin “bilyeli tabanca” operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı.

YAZIHAN’DA 3 SİLAH..
Jandarma’nın İstihbarat ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin istihbari çalışmaları sonucu 30 yaşındaki E.G., 23 yaşındaki S.G. ve 26 yaşındaki Z.G. adlı şahısların silah kaçakçılığı yaptıkları belirlendi. Mahkemeden alınan kararla, gizli görevli jandarma personeli, “alıcı” hüviyetinde bu şahıslarla irtibata geçti. Şahıslar, Yazıhan ilçesi Hamidiye Köyü yakınlarında, 3 adet 9 mm. silahı Jandarma görevlilerine teslim ederken suç üstü yakalandılar. Şahıslardan Z.G.’nin evinde ayrıca 1 adet ruhsatsız av tüfeği bulunduğu bildirildi.

YEŞİLYURT’TA..
Jandarma ikinci silah operasyonunu Yeşilyurt Gündüzbey Kasabası’nda gerçekleştirdi. Yeşilyurt’ta oturan M.T. ve E.K. adlı şahısların ellerindeki silahlara alıcı aradıkları bilgisi üzerine, “alıcı” hüviyetindeki jandarma ekibi, bu şahıslarla irtibata geçti. Şahıslar Gündüzbey Kasabası’nda silah teslimi sırasında 2 tabanca ve 1 komando bıçağıyla yakalanarak gözaltına alındılar.

2 TUTUKLAMA..
Öte yandan, Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından Özalper Mahallesi 2. Cadde 8. Sokaktaki bir işyerinde gerçekleştirilen operasyonda ele geçirilen 5 adet kuru sıkıdan çevirme bilye atar tabanca ve 150 mermi ile ilgili olarak 23 yaşındaki M.U. adlı şahıs gözaltına alınmıştı. Bu şahıs, silahları 24 yaşındaki O.P. adlı şahıstan aldığını söyleyince bu şahısta 1 adet ucu açılmış, 1 adet ise açılmamış toplam 2 kuru sıkı tabanca ile mermi ele geçmiş, aynı şahsın evinde 1 kuru sıkıdan çevirme tabanca daha bulunmuştu. Bu şahıslar, “Silah ve Mermi Ticareti Yapmak, Kurusıkı silahlara namlu açmak sureti ile gerçek silah haline getirmek” suçlamasıyla gönderildikleri adliyece tutuklandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız