SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Altına Alınacaklar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:40:42
Silah Altına Alınacaklar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Askerlik Şube Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda; Ağustos 2012 celbinde sevke tabi tutulan er statüsündeki 1992/3 tertiplerin silah altına alınacakları duyuruldu. Bu kişilerden birinci grupta olanların Ağustos ayında, ikinci grupta olanların ise Eylül ayında silah altına alınacağının belirtildiği açıklama şöyle;  
 
"1.Askerliklerine daha önce karar aldıran ve Ağustos 2012 celbinde sevke tabi tutulan er statüsündeki 1992/3 tertiplerden birinci gruba ayrılanlar 22-24 Ağustos 2012 (dahil) tarihlerinde, ikinci gruba ayrılanlar ise 20-21 Eylül 2012 (dahil) tarihlerinde silah altına alınacaklardır.
 
2.Sevke tabi tutulanların sınıf ve eğitim merkezlerini gösteren listeler Askerlik Şubesi İlan Levhası’na asılmış olup, isteyenler öğrenebileceklerdir. Sevk evrakları birinci gruplar için 02 Ağustos 2012, ikinci gruplar 10 Eylül 2012 tarihinden İtibaren verilmeye başlanacaktır.
 
3.Sevk evraklarını almak üzere başvuracak yükümlülerin, nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
 
4.Askere alınacakların, sevk evraklarını birinci gruplar en geç 24 Ağustos 2012 (dahil) tarihine kadar, ikinci gruplar ise 21 Eylül 2012 (dahil) tarihine kadar almaları gerekmektedir. Sevk evraklarını almayanlar ile aldığı halde birliklerine katılmayanlar Bakaya Suçunu işlemiş olacaklarından il ve ilçe İdare Kurulları’nca idari para cezası ile cezalandırabilecekleri için yükümlülerin zamanında sevk evraklarını almaları ve birliklerine katılmaları menfaatleri icabıdır."
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız