SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah, Esrar ve Kenevir Operasyonu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da polis tarafından yapılan operasyonlarda 201 gram esrar, ruhsatsız silah ele geçti. Polis, vatandaşı uyuşturucu ile mücadele konusunda yardıma çağırdı.

Yapılan operasyonlar ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğümüzün yapmış olduğu istihbari çalışmalarda B. A. isimli şahsın açık kimliği tespit edilemeyen şahıslarla birlikte Esrar Maddesi kaçakçılığına devam ettiği bilgileri alınması üzerine belirtilen adreste 04.08.2005 günü yapılan aramada B. A. ve H. K. isimli şahıslardan toplam daralı 201 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, Ayrıca Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılmakta olan telefona gelen ihbar neticesinde C. A. isimli şahsın bahçesinden 14 kök kenevir bitkisi ele geçirilmiş olup 05.08.2005 tarihinde çıkarılmış oldukları C.Başsavcılığınca her üç şahısta Serbest kalmışlardır.

Ayrıca Müdürlüğümüz ekiplerinin yapmış oldukları istihbari çalışmalar neticesinde; bir işyerinden bir adet Baretta marka 6.35 silah, silaha ait bir adet şarjör ve 7 adet fişek ve aynı işyerinde yine bir adet kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş İ. A. ve silahlar C.Başsavcılığına sevk edilmişlerdir.

Uyuşturucu ile mücadelemizde daha başarılı olmak için Malatya halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte bu tür konularda halkımızın duyarlı olarak herhangi bir bilgileri olması halinde 155 Polis İmdat-Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Hizmetlerinde kullanılan 0.422. 322 31 12 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan Uyuşturucu konusunda mücadelede en önemli adım olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız