SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Hazır, Eleman Aranıyor!..

A- A+ PAYLAŞ

TCDD 5. Bölge Müdürlüğü, Elazığ- Tatvan arasında tren ve yolcuların korunması için 61 özel güvenlik elemanı alacak. G-3 tüfek, MP-5 otomatik tabancalar hazır, elemanları ihaleyi kazanan firma temin edecek.

TCDD Malatya 5. Bölge Müdürlüğü tarafından “Özel Güvenlik Hizmeti Satın Alınacaktır” başlığıyla verilen ihale ilanında, ihale konusu hizmetin niteliği, türü ve miktarı “TCDD 5.Bölge müdürlüğüne bağlı ve Elazığ-Tatvan-Elazığ arasında sefer yapan trenleri,bu trenlerde görev yapan personeli,seyahat etmekte olan yolcuları ve taşınmakta olan emtiayı ile Bingöl ili Genç ilçesinde yerleşik Genç Gar ve havzasında bulunan taşınır taşınmaz bina araç, tren ve şahıslar ile görev yapan personelin korunması ve silahlı güvenliğinin sağlanması Özel Güvenlik hizmet alım işi.” olarak belirtiliyor.

İhale ilanında alınacak görevliler ve süresi ile ilgili “Elazığ tren güvenliği için 26 adam/ay,Tatvan tren güvenliği için 26 adam/ay, Genç Gar havzasının güvenliği için 9 adam/ay olmak üzere toplam 61 adam/ay 01.08.200.Tarihinden 31.12.2007.Tarihine kadar.(5 ay süre ile)” bilgisi yeralıyor.

SİLAHLAR HAZIR..
İhale ilanındaki bilgilere göre; alınacak özel güvenlik personeline dağıtılacak silahlar TCDD’nin demirbaşında bulunuyor. Bu silahlarla ilgili bilgi de ilanda “Özel Güvenlik hizmetleri yerine getirilirken Elazığ tren güvenliğinde idareye ait 15 adet G3 uzun namlulu silah, 10 adet MP5 otomatik tabanca, 26 adet 7,65mm tabanca ile,bu silahlara ait mermiler,-Tatvan tren güvenliğinde idareye ait 15 adet G3 uzun namlulu silah, 10 adet MP5 otomatik tabanca, 26 adet 7,65mm tabanca ile,bu silahlara ait mermiler ile ,-Genç Gar ve havzasında bulunan taşınır,taşınmaz bina,tren ve şahısların korunması için 3.Adet G3 uzun namlulu silah,6.adet MP5 otomatik tabanca ve bu silahlara ait mermiler ve her türlü demirbaş malzemeyi(Telsiz,El detektörü,Dürbün ve benzeri vs.) îdaremizce çalışır vazıyette yükleniciye zimmet karşılığı teslim edilecektir. İşin bitiminde aynen bu malzemeleri teslim etmek zorundadır. Özel Güvenlik Şirketince kullanılacak olan bu malzemeler için yükleniciden toplam: 170.000.00 Ytl.Demirbaş teminatı alınacaktır.” şeklinde ifade edildi.

İhalenin 4 Temmuz günü TCDD Malatya 5. Bölge Müdürlüğü’nde yapılacağı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız