SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Kullanılan Kavgada 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-09-20 03:45:47
Silah Kullanılan Kavgada 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

  • İki grubun kavgasında 3 kişi silahla, 1 kişi de dövülerek yaralandı. Polis olayla ilgili olarak soruşturmayı sürdürüyor.

Eskimalatya’da iki grup arasında çıkan kavga olayında 3 kişi silahla ateş açılması sonucunda, 1 kişi de darp edilmesi nedeniyle yaralandı. Dövülerek yaralananın olayda av tüfeğini kullanan şahıs olduğu bildirildi.

Olay, Eskimalatya’da Toptaş Mahallesi' meydana geldi. Bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan kavga sırasında R.E. adlı şahsın dövülmesi nedeniyle pompalı tüfek ile ateş açması sonucunda  K.İ., D.K. ve A.D., adlı şahıslar yaralandı.

Ağır yaralanan K.İ. ambulans ile Turgut Özal Tıp Merkezi’ne,  D.K. ve A.D. ise Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kavga sırasında karşı grup tarafından dövülerek yaralandığı bildirilen R. E. ise Battalgazi Semt Polikliniği'ndeki ilk müdahalenin ardından hastanede tedavi altına alındı.

Olay sonrasında çok sayıda polis ekibi bölgeye gönderildi. Olay yerinde çok sayıda boş kartuş bulundu. Soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

kavga1kavga2kavga3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Bornova Beko Servisi (7 yıl önce)
    Malatyaya ne olmuş vukuatsız bir gün yok..insanlar bu kadar geren nedenler ne ALLAH yardımcıları olsun http://www.bekobornovaservisi.com/
    0
    0
    Yanıtla
  • Çiftçi44 (7 yıl önce)
    Maşallah Malatya Adanayı Aratmıyor Teksas Gibi
    0
    0
    Yanıtla