SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Operasyonları

A- A+ PAYLAŞ

Polis ve Jandarma’nın silah kaçakçılarına yönelik olarak il merkezi ile Darende’de gerçekleştirdiği operasyonlarda toplam 1 adet mavzer ile 5 adet tabanca ele geçirildi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı.

JANDARMA OPERASYONU..
Jandarma tarafından Darende ilçesi Günpınar Köyü’nde gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak şu açıklama yapıldı:

“Malatya İl J.K.lığı ekiplerince silah mühimmat kaçakçılığı olaylarına yönelik olarak icra edilen operasyon sonucu Malatya Darende ilçesi Günpınar köyünde ikamet eden M.K. ve M.Ö. isimli şahısların silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptıkları yönünde alınan ihbar sonucu 03 Nisan 2008 günü şahısların ev ve müştemilatında yapılan aramada 1 adet 7.62 mm çapında mavzer ve 3 adet kurusıkıdan çevirme tabanca ele geçirilmiştir. Olayla ilgili M.K. ve M.Ö. isimli şahıslar gözlem altına alınmış olup olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.”

POLİS OPERASYONU..
Polisin gerçekleştirdiği ayrı bir operasyonda da iki adet tabanca ele geçirildiği bildirildi.

Operasyon konusunda Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Organize Büro Amirliği görevlilerimizin silah ticaretine yönelik olarak yapmış oldukları istihbari çalışmalarda;

S.B ve M.İ isimli şahısların silah ticareti yaptıkları, temin etmiş oldukları silahları ilimizde Para karşılığında sattıkları şeklinde bilgiler elde edilmesi üzerine;

02.04.2008 günü S.B isimli şahsın işletmeciliğini yapmış olduğu kafede yapılan operasyon kapsamında, 2 adet tabanca ve 14 adet dolu fişek ele geçirilmiş, olayla ilgili olarak S.B ve M.İ isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alınmışlardır.

Şüpheliler haklarında 6136 S.K.M. suçundan hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 03.04.2008 günü sevk edilmiş oldukları adli makamlarca tevkif olmuşlardır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız