SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Sesleri Bu Kez Polisevi Civarından!.

A- A+ PAYLAŞ

Polisevi yakınında gece iki grup arasında çıkan ve tabanca kullanılan kavga, kaçan saldırganın peşine düşen polis ekibinin heyecanlı anonsu "polise saldırı" gibi anlaşılınca, tüm ekipler alarma geçti. Ancak, olayda yaralanan bulunmadığı, polise saldırı da olmadığı kısa sürede anlaşılınca, herkes rahat nefes aldı.

Olay, Perşembe gecesi 23.30 sıralarında, Sıtmapınarı'ndaki Polisevi'ne yaklaşık 100 metre mesafedeki Halk Sağlığı Müdürlüğü'nün karşısında meydana geldi. İki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgaya karışanlardan biri, tabanca ile ateş açtı. O sırada olay yerine yaklaşmakta olan ve silah kullanıldığını farkeden Trafik ekibi, Çukurdere Mahallesi'ne doğru kaçan saldırganın peşine düşerken, "silahla ateş edildiği" yolunda anons yaptı. Bu anons üzerine çok sayıda polis ekibi, bölgeye yönlendirilirken, Trafik ekibi takip ettiği şüpheliyi ara sokaklarda kaybetti. Olay yerine gelen ekipler, yaralanan ve polise saldırı olmadığı anonsu yaparken, Polisevi önünden kaçmaya çalışan 3 kişi, nokta görevlileri tarafından yakalandı. Bu kişilerin kavgaya karışanlardan oldukları belirtiliyor.

Olay yerinde yapılan aramada 3 adet boş mermi kovanı bulundu.

Malatya'da, ateşli silahların kullanıldığı olaylara bir yenisi eklenirken, polisin araştırma ve soruşturmayı sürdürdüğü bildirildi. Bu olaydan önceki gece de, Devlet Hastanesi Acil Servisi önünde silahla 3 kişi vurularak yaralanmış, saldırganlar kaçmıştı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c1

c2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • hakan (8 yıl önce)
    malatyamıza ne oldu böyle ya hergün bir olay yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • veli (8 yıl önce)
    Daha bu iyi günlerimiz.Daha ne hale geleceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • stkgl (8 yıl önce)
    İlla birinin ölmesimi lazım???yolda biriyle tartışsan herkesin belinde tabanca var,çekip vursa gittin,teksas gibi tehdit it kopuk kavga almış yürümüş,adamlarda korku yokki bişey olmayacagını biliyor...
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (8 yıl önce)
    malatya herkezin mafyayim diye gezdigi uyusturucuyu kullanip erkek olan ve sokaklarda halkin huzurunu bozan can guvenliyini tehlikeye atan insansı mahluklarla doldu .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 yıl önce)
    Devlet sokakları eski haline döndermediği sürece artık aileyle akşam vakti dışarı çıkılmaz.Trafikte bile akşamları bu serserilerin varlığını artık çok net hissediyorsunuz araba kullanmalarından.
    0
    0
    Yanıtla