SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Sesleri Üzerine..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kahvehanede başlayıp dışarıda devam eden kavga esnasında, silahla havaya ateş açılınca polis alarma geçti. Bu arada, Niyazi Mahallesi'nde gece yarısı havaya ateş açan şahıslar da aranıyor.

KAHVEHANEDE..
Edinilen bilgilere göre olay, Özalper Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir kahvehanede meydana geldi. Kahvehaneye oyun oynamak için giden ancak burada bazı şahıslarla kavga ettikleri öğrenilen G.K, M.D. ve Cugili lakaplı M. adlı şahsın, kendilerini dışarı çıkartan işyeri işleticisi V.K. ile kavga ederken havaya 3 el ateş açıp kaçtıkları belirtildi. Olayda ölen yada yaralanan olmazken, kavga sırasında kahvehanenin camları kırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GECE YARISI SİLAH SESLERİ..
Öte yandan Niyazi Mahallesi 4. Sokakta 00.30 sıralarında silah sesleri geldiği ihbarı üzerine giden polis, bu sokakta oturan A.S. ve K.İ. adlı vatandaşların ifadelerine başvurdu.

İki şahıs, polise verdikleri ifadede, apartmanın önüne plakasını alamadıkları bir araçla 4 kişinin geldiğini, şahıslardan birinin silahla havaya 4-5 el ateş ettiğini, ayrıca kendilerine de hakarette bulunduğunu, daha sonra gittiklerini bildirdiler. Polis olay yerinde 4 adet kuru sıkı mermi kovanı buldu. Araştırma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız