SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah Operasyonu.. 15 Silah Ele Geçti, 18 Gözaltı Var

0
Güncellendi - 2018-03-21 03:56:44
Silah Operasyonu.. 15 Silah Ele Geçti, 18 Gözaltı Var
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da silah kaçakçılığına ve ticaretine yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda ruhsatsız 8 adet tabanca ile 7 adet av tüfeği de ele geçirildi.

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi tarafından silah kaçakçılığı ve ticaretine yönelik başlatılan operasyona KOM, TEM, Asayiş, Narkotik ve İlçe Emniyet’ten toplam 95 polis katıldı.

Ekipler eş zamanlı operasyonda silah kaçakçılığı ve ticareti yaptığı tespit edilen 8 şüpheli ve bu şahıslardan Silah aldığı değerlendiren 12 şahısın yakalanması amacıyla, il merkezinde önceden belirlenen 22 ayrı adrese operasyon yapıldı.

Operasyon da 18 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 8 adet ruhsatsız tabanca,  154 adet tabanca mermisi, 7 adet ruhsatsız av tüfeği, 337 adet tüfek fişeği ile birlikte çok sayıda standart dışı bıçak ile silah ve tüfek parçası ve malzemeleri ele geçirildi.

Burhan Karaduman - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ali Akan (6 yıl önce)
    Malatya çok güvenli bir şehir denilmişti
    0
    0
    Yanıtla
  • Silahlar yakalanınca güvensizmi oluyo emniyet yakalamış
    0
    0
    Yanıtla