SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silah ve Uyuşturucu Ele Geçti

A- A+ PAYLAŞ

Polisi görerek kaçmak isteyen şahıslarda 2 tabanca, Mişmiş Park girişinde de bir araçtaki şahıslarda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

POLİSİ GÖRÜP KAÇINCA..
Karakavak Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda devriye görevi yapan polis ekibini görerek kaçmak isteyen iki şahıs kovalamaca sonucu yakalandı. 23.45 sıralarındaki olayla ilgili olarak şahıslardan 29 yaşındaki R.D.’de 1 kuru sıkı tabanca ve 1 sustalı, 24 yaşındaki B.E.’nin üzerinde ise 1 adet 9 mm çaplı tabanca, 26 mermi ve 1 rambo bıçağı bulundu.

MİŞMİŞ PARK GİRİŞİNDE..
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından 22.00 sıralarında Mişmiş Park girişinde durdurulan bir otoda bulunan 20 yaşlarındaki A.Ö. adlı şahsın çimlerin üzerine bir şey attığını fark edince, kağıtta gazete kağıdına sarılı 1 kuru sıkıdan bozma tabanca ve 9 mermi, yine araçtakilerden 27 yaşındaki M.A. adlı şahsın kendisine ait olduğunu söylediği namluya mermi sürülmüş 7.65 mm çapında bir tabanca ele geçti. Polis bu iki şahsın yanı sıra araçta bulunan 30 yaşındaki E.T. adlı şahsı da gözaltına aldı.

Polis ekipleri yine aynı saatlerde, Mişmiş Park girişinde durdurdukları araçtan yine yere bir şey atıldığını gördüler. 21 yaşındaki E.Ü. adlı şahsın çimenlerin üzerine attığı kağıtta 5 gram esrar bulunurken, 23 yaşındaki M.T. adlı şahsın da yeraldığı otoda ayrıca 10-15 gram esrar ele geçirildiği bildirildi. E.Ü. adlı şahısta ayrıca kesici tarafı 50 cm uzunlukta olan pala, 20 yaşındaki H.B.D.’de ise sustalı bıçak bulundu. Bu şahıslar da gözaltına alındılar.

ŞEHİR MEZARLIĞI CİVARINDA..
Öte yandan Şehir Mezarlığı yakınındaki Yaka Mahallesi Pınarcık mevkiinde, 20.00 sıralarında yolun kenarında park halindeki otodakilerden şüphelenen jandarma devriyesi, araçta bulunan 52 yaşındaki A.A., 35 yaşındaki K.U. ve 25 yaşındaki M.B. adlı şahısları, 20 gram esrarı saklamak isterken yakaladı. Aracın etrafındaki araştırmada ise 1 adet sigaraya sarılmış esrar, esrar hammaddesi olan 450 gram hint keneviri tohumu ele geçirildi. Şahıslar hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız