SON DAKİKA
SON DEPREMLER

KOM ve Narkotik Operasyonlarında 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2020-04-03 22:59:01
KOM ve Narkotik Operasyonlarında 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, silah ticareti yapan 2 kişi gözaltına alınırken, 1'i tutuklandı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan operasyonda ise 2 kişi gözaltına alınırken, 1'i tutuklandı.

Silah Operasyonu

Malatya’da, silah ticareti yaptığı ve sınır illerinden kente tabanca getirdiği tespit edilen şüphelilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 zanlı tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğünce projeli bir çalışma yürütüldü.

Çalışma kapsamında, silah ticareti yaptığı ve sınır illerinden kente tabanca getireceği tespit edilen şüpheliler, 29 Mart’ta gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak, gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen 2 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda yapılan aramalarda; 5 Sıg Sauer ibareli el yapımı ruhsatsız tabanca, 1 Star Marka ruhsatsız tabanca ve 11 şarjör ele geçirilmişti.

'Torbacı' Operasyonu

Malatya’da ‘torbacı’ diye adlandırılan sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 1 şüpheli tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi.

Uyuşturucu ile mücadele kapsamında TCK 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak) suçu ile ilgili olarak 1 Nisan’da yapılan çalışmada, 29,47 gram uyuşturucu madde ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i tutuklanırken, 1’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi/Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız