SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Silah Zoruyla Gelmedik!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:25:00
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Ana muhalefet partisi ise sokağa ümit bağlamaya çalışıyor” dedi. 

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, iftar-sahur arası gerçekleştirdiği Ramazan ziyaretleri çerçevesinde beraberindeki partililerle birlikte merkeze bağlı Yeşiltepe'de Fatih Mahallesi’ni ziyaret etti. Milletvekili Şahin, mahallelilerle birlikte kıldığı teravih namazı sonrası sorun ve sıkıntıları dinledi. Şahin "Bizim siyasetteki önceliğimiz her zaman için insan olmuştur. İnsanlarımıza değer vermek zorundayız. Eğer hayat devam ediyorsa siz fert olarak yaşayamayacaksınız mutlaka bir camia olacaksınız. Halkın yaşam tarzını, şeklini de belirleyecek bir devlet mekanizması olacak. Bu devlet mekanizmasının yapısının içerisinde başta yerel yönetimler olmak üzere diğer bürokrasimiz var. Bizler AK Parti olarak hizmetler noktasında sorumlu olduğumuz 11.yılımızı yaşıyoruz. Ülkedeki sıkıntıları sil baştan her şeyiyle beraber düzenlemeye gayret gösterdik. Karşımıza çıkan engelleri bir bir aşıyoruz. Sorunlara pansuman tedbirlerini uygulamaktan ziyade köklü çözümler bulmaya gayret gösterdik. Allah'ın izniyle bunların tümünün de üstesinden geldik" diye konuştu.

“Bizler Milletvekili olarak sizlerin sesini yukarıya yansıtmakla mükellefiz” diyen Milletvekili Şahin "Bize bir vekalet verdiniz, vekaleti biz dört yıl şerefle göğsümüzde taşımak zorundayız. Elimizden geldiğince sizleri orada en iyi bir şekilde temsil etmenin gayreti çabası içerisinde olduk. Elbette ki bu ülkede bir tek AK Parti yok. Bunun yanında şu anda onlarca siyasi parti var. Ancak bunlar içerisinde AK Partiyle beraber 4 siyasi parti Meclis çatısı altında gurup kurdular. Onları Meclise siz gönderdiniz. AK Partinin dışındaki diğer partiler bugüne kadar AK Parti varsa bize kesinlikle sandıkta itibar yok diye bir algıya kapıldılar. Yedi seçim geçince adamlar şaşkın bir halde buldular kendilerini" ifadelerini kullandı.

Şahin "Siyasi partiler kendi programlarını, kendi tüzüklerini, kendi seçim beyannamelerini halkımıza arz ederler. Milletimiz de sandığa gittiği zaman onların programlarına, geçmişlerine bakarak karar verirler. Hamdolsun AK Partiye bugüne kadar yedi seçimdir o teveccühünüz artarak geldi. Bunun yanında diğer siyasi partiler var. Yüzde 3'lerden, 5'lerden başlayıp da yüzde 20’lere kadar. Bunlar da bu güne kadar halka gereken güveni veremediler. AK Partinin karşısında cılız kaldılar. Onun içinde bu siyasi arenada gücü ellerine alamadılar. Biz kimsenin elinden vatandaşımızın teveccühünü yok sayıp da gelip silah zoruyla iktidara oturmadık. Biz gücümüzü,enerjimizi sizden aldık, size güvenerek bu işleri yapmaya başladık. Ana muhalefet partisi ise sokağa ümit bağlamaya çalışıyor” şeklinde "konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız