SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahı Kadına Gizlice Verdi Ve..

0
Güncellendi - 2016-02-24 03:11:59
Silahı Kadına Gizlice Verdi Ve..
A- A+ PAYLAŞ

  • Kafedeki kavgaya giden polis, kamera görüntüsünde bir kadına gizlice silah verildiğini farkedince yaptığı aramada 2 tabanca ele geçirdi.

Bir kafede kavga ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, kamera görüntülerini dikkatle izleyince 2 adet tabancaya ulaştı.

Olay, Atatürk (Kışla) Caddesi üzerinde faaliyet yürüten bir kafede meydan geldi. İddiaya göre, kafede garson olarak çalışan bir kişinin tartışmış olduğu müşterinin başına bardakla vurması sonucunda kavga çıktı. Kavga sonrasında başında yaralanan müşteri Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri yönlendirildi.

rnKavga nedeniyle kafenin güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, bir kişinin işyerinde çalışan yabancı uyruklu kadına saklaması için tabanca verdiğini tespit etti. Bunun üzerine işyerinde yapılan aramada, bu silahla birlikte 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Polis 2 tabancaya el koydu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Baran ege (8 yıl önce)
    memleket olmuş teksas kovboy gibi adamlar silah taşıyor sevgili emniyet mesubları insanların üst aramasını yapsa bu memlekette bu kadar insanlar rahat silah taşıyamazlar.bu memlekette silahın patlamadığı gün varmı?
    0
    0
    Yanıtla
  • aydın göver (8 yıl önce)Baran ege isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi o gün aradın silah yok ertesi gün yinemi arayacaksın. Bence bu tür işletmelerde de x-ray cihazı olmalı. Yada termal kameralarla tespit edilebilir. İnsanları ürkütmeden tedirgin etmeden adli ve polisiye önlemler alınmalı güven timleri bence bu kafelerde devamlı kontrol yapmalı sıradan bir müşteri gibi girip çıkmalı. Şüpheli bir durumda kişi farkına varmadan adli takip yapılmalı gerekli görülürse önleyici tedbir olarak üst arama ve kimlik kontrolu yapılsın.
    0
    0
    Yanıtla