SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahı Kafaya Dayadı Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi'nde şehir içi yolcu taşıma otobüsünde şoför olarak çalışan bir kişi, eşinin çocuklarıyla birlikte kendisini terk etmesi üzerine girdiği bunalım sonucunda evinin balkonuna çıkıp tabancayı başına dayayarak intihar teşebbüsünde bulundu. Öte yandan, akıl hastanesinden yeni çıkan bir kişi de kendisini çatıdan atarak yaşamına son verdi.

BAŞINA SİLAHI DAYADI VE..
Olay, Cumartesi günü saat 16.00 sıralarında Dernek mahallesi İpek Caddesi Battalgazi 1. sokaktaki bir apartmanda meydana geldi. Belediyenin MOTAŞ adlı şirketinde otobüs şoförü olarak çalıştığı belirtilen 44 yaşındaki S.T., evinin balkonuna çıkarak av tüfeğinden bozma tabancasını başına dayayarak intihar teşebbüsünde bulundu. Polislerin önce sigara verdiği şahıs, daha sonra esrar da istedi. Polislerin, ikna için "Sen silahı bırak, buluruz.." dedikleri S.T., eylemini sürdürdü.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, olay yerindeki başkomiseri arayarak bilgi aldıktan sonra intihara teşebbüs eden S.T. ile görüştü. S.T., eşiyle para meselesinden dolayı tartıştıklarını ve çocuklarını alarak evi terk ettiğini söyledi. Çocuklarının kendisine gösterilmediğini ileri süren S.T., emniyet müdürüne de zaman zaman telefonda bağırdı.

İntihara teşebbüs olayı, S.T'nin bir yakın arkadaşının balkona çıkıp ani bir hamleyle kendisini yere yıkmasıyla sona erdi. S.T., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KENDİNİ ATTI..
Öte yandan Cemal Gürsel Mahallesi’nde de 28 yaşındaki Z.K. adlı şahıs, kendisini çatıdan aşağıya atarak yaşamına son verdi. Ölen Z.K.’nin akrabası İ.K., yeğeninin akıl hastası olduğunu ve Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü, hastaneden çıkararak birlikte amcasının evine gittiklerini, burada Z.K.’nın doktorun verdiği ilaçları içtiğini ve bir süre sonra çıkardığını, aşağıya inmek istediğini, “başına bir iş gelir” diye göndermediklerini, o sırada koşarak çatıya çıktığını, peşinden koşup yetişemediklerini, o sırada dışarıdan “küt” diye bir ses duyduklarını ve aşağıya inip baktıklarında, Z.K.’yı kanlar içerisinde ölü olarak bulduklarını polise anlattı.

Bu arada, Cezmi Kartay Caddesi’ndeki bir otelde kalan 27 yaşındaki M.L. adlı kadın, canın sıkılması üzerine bunalıma girerek fazla miktarda ilaç içip intihara kalkıştı ve Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız