SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Ateş Açıldı, Arada Kalan Vuruldu

0
Güncellendi - 2019-06-28 05:24:59
Silahla Ateş Açıldı, Arada Kalan Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir iş yerine pompalı tüfekle açılan ateş sonucu içeride müşteri olarak bulunan bir kişi yaralandı.

Olay, İnönü-Halep Caddesi kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden husumet bulunan akraba oldukları öğrenilen Ö.A. ile A.Ş. İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde olduğunu tespit ettikleri İ.A.'ya pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucunda iş yerinde müşteri olarak bulunan Emre K. ayağına isabet eden saçmalarla yaralandı. Asıl hedef olan İ.A.'nın yara almadan kurtulduğu olayda şüpheliler olay yerinde yaya olarak kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı şahıs daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Polis ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede olay da kullanılan silah ile birlikte bir adet bıçak ele geçirirken şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYNANA- KAYINBABA KAVGASINDA ARAYA GİREN DAMAT BIÇAKLANDI

Bu arada Malatya'da kayınpederi ile kayınvalidesi arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen kişi bıçaklandı.

İddiaya göre, Gürsel K., merkez Yeşilyurt ilçesine bağlı Zaviye Mahallesi'nde bulunan kayınpederi ve kayınvalidesinin yaşadığı eve ziyarete gitti.

Bir süre sonra tartışmaya başlayan eşinin anne ve babasının arasına giren Gürsel K., kayınpederi Veysel E. tarafından yanlışlıkla bıçaklandı.

Evdekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıyı ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Şüpheli kayınpeder ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

AA- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Dabakhane mahallesi kumarhane ve oyun salonları ile dolmuş vaziyette
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (4 yıl önce)
    Memleketin tadını bozdunuz yöneticilere burdan sesleniyorum bırakın didişmeyi hizmet yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sever (4 yıl önce)
    gündüz vakti çarşının göbeğinde normal şeylermi
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Bunlar normaldir,sahipsiz memlekette çarşıda müzik sesinden gidilmiyor, emeksiz ve derme tarafında akşam 6 dan sonra gürültü yüzünden kaldırım taşı sallanıyor. Malatya daki sorumlu sorumsuzlar yüzünden her binada canlı müzik açılıyor, buralarda kafayı bulan da sokağa çıkıp rastgele sıkıyor. Orduzuyla sümerpark bile gazinoya dönmüş.
    0
    0
    Yanıtla