SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Ateş Ederek Kutlama Yapanlar Korkuttu

0
Güncellendi - 2018-06-25 05:32:47
Silahla Ateş Ederek Kutlama Yapanlar Korkuttu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da seçim sonuçlarının alınmaya başlamasından bir süre sonra, taraftarı oldukları parti ya da adayların seçimi kazanması nedeniyle bazı vatandaşlar tarafından birçok semt ve mahallede silahla havaya ateş açılarak, havai fişek atılarak ve maytap patlatılarak kutlama yapılırken, özellikle saat 20.30 ile 23.00 arasında yoğunlaşan silah atışları nedeniyle polis ekipleri alarma geçti.

Malatya'nın dört bir yanından gelen silah sesleri üzerine, bölgelere çok sayıda ekip yönlendirilirken, silahlı kutlamaların 23.00'e kadar yoğun bir şekilde devam ettiği duyuldu. Polis ekiplerine, silahlı kutlama yapanlara müdahale etmeleri talimatı verilirken, çeşitli bölgelerde polisçe bazı kişilerin gözaltına alındıkları bildirildi.

Bazı bölgelerde de kutlama yapanlarla tepki gösterenler arasında gerginlik yaşandığı haber alındı. Paşaköşkü semtinde kutlama konvoyları gerginlik yaratırken, bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi ve herhangi bir olayın meydana gelmesi engellendi.

Öte yandan, oylamanın devam ettiği gündüz saatlerinde ise Atatürk (Kışla) Caddesi'nde polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurdukları 2 şahsın üzerinde 1'er tabanca ile toplam 18 mermi ele geçirildiği, şahısların gözaltına alındıkları öğrenildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • EROL (5 yıl önce)
    Darbe diyorlar Paşakoşkü nde kutlama yapılıyor.Seçim için buraya özellikle gidiyorlar.Sizler bu Paşaköşkü nde ne almış ne veremiyorsunuz..Sırf orayı Provakatör hareketler yapmaya ve kışkırtmaya gidiyorsunuz.Gecenin ikisi halen korna çalınıyor.Amaç nedir?
    0
    0
    Yanıtla
  • abdurrahman (5 yıl önce)
    abi silah nedir ya bize barbar denincede kizip sinirleniyoruz ne üzülmeyi nede sevinmeyi bilmiyoruz
    0
    0
    Yanıtla