SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Ateş Edip Taksiyle Kaçtılar

0
Güncellendi - 2018-09-12 03:40:32
Silahla Ateş Edip Taksiyle Kaçtılar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, 03.00 sıralarında silahla havaya ateş açan şahıslar daha sonra taksiyle kaçtılar.

Olay, Atatürk (Kışla) Caddesi ile Cezmi Kartay Caddesi arasındaki Katlı Otopark civarında meydana geldi. 4-5 el silahla ateş edildiği ihbarı üzerine belirtilen yere giden polis ekipleri, çevredeki görgü tanıklarından, ateş edenlerin bir taksiyle olay yerinden ayrıldığını saptadı.

Bu arada, 01.00 sıralarında Orduzu Pınarbaşı Tabiat Parkı'nda da silahla ateş edildiği ihbarına giden polis ekipleri, herhangi bir emareye rastlayamadılar.

Öte yandan, Pazartesi günü polis ekipleri tarafından kentin çeşitli bölgelerinde yapılan denetimler sırasında, 2 şahıs 3 ruhsatsız tabancayla yakalanarak gözaltına alındı. Birinin üzerinde 2 tabanca çıkan iki şüpheli hakkında soruşturma sürüyor.

malatyahaber.com

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • alican (5 yıl önce)
    pislik en başından kazınıp yok edilmediği sürece bulunduğu yeri ur misali zehirler ve ilerde baş edemeyeceğin noktaya gelir..Sanırım bu kovboyluk hevesi tüm şehri sardı.Kafayı demleyen spor olsun diye artık yer ve mekan gözetmeksizin ateş ediyor.Defalarca yazdık hatta şikayet ettik.Kaale alınmadık.Emniyet bu huhta ipleri kaçırdı.Caydırıcı bir cezai müeyyide yok.Dün akşam bir sürü ipsiz sapsız kornacı,ayyaş trip manyağı malesef son ses müzik koro halinde eşlik ,silahlı ateş,anırma sesleriyle bizi uyutmadılar..Atılan silah seslerininden sağırlar bile rahatsız..Kısacası namussuzlar için her hangi bir sınır ve yasa yoktur.İstedikleri her yerde keyiflerince eğlenirler.DDY Topsöğüt üst geçidi devamı hal binası yolu lanet bir hal aldı..Huzur kenti malatyaymış,hadi be?
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Teksas.malatya.huzur.Kent soylenecek.soz. Yoktur
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulvahap gulezgin (5 yıl önce)
    sanki birkaç gün önce HUZUR KENTİ şeklinde bir haber rastlamıştı Malatya ile ilgili olarak Hadi Oradan diyesim geldi!
    0
    0
    Yanıtla