SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Yaralama, Lisede Tabanca..

A- A+ PAYLAŞ

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 19 yaşındaki gence silahlı saldırı.. Lisenin erkekler tuvaletinde tabanca olduğu ihbarı üzerine giden polis kuru sıkı tabanca buldu. Bu arada 2 kişi bıçakla yaralandı.

TABANCAYLA VURULDU..
19 yaşındaki M.H.A. adlı genç, 01.30 sıralarında Şehit Fevzi Mahallesi’nden tabancayla vurularak yaralanmış halde, Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalede ateşli silahla vurulduğu belirlenen M.H.A., durumunun ağır olması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildi.

Yaralının ifadesi alınamadığından olayın nasıl meydana geldiği anlaşılamazken, polis, yaralının bulunduğu bölgede yaptığı araştırmada 5 adet 7.65 mm. çaplı boş vermi kovanı buldu.

LİSEDE SİLAH İHBARI..
Öte yandan, 20 Mayıs Vakfı Turgut Özal Lisesi’nin erkek öğrenci tuvaletinde bir tabanca olduğu yolundaki ihbar üzerine, motosikletli polis ekipleri liseye yönlendirildi. Okul bahçesine birkaç “Yunus” polis ekibi toplanırken, tuvalette arama yapıldı ve 1 adet “kuru sıkı” olduğu belirlenen tabanca bulundu. Tabancayı tuvalete bırakan öğrencinin de kimliğinin belirlendiği, hakkında yasal işlemlere başlandığı bildirildi.

YARALAMA OLAYLARI..
Öte yandan Karakavak’taki bir alışveriş merkezinde 16 yaşındaki D.G. adlı kıza sarkıntılıkda bulunulması yüzünden, 36 yaşındaki M.E. adlı şahısla 17 yaşındaki Y.A. arasında kavga çıktığı bildirildi. Kavga sırasında M.E.’nin diğer şahıs tarafından bıçakla sırtından yaralandığı öğrenildi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, Y.A. yakalandı.

Bu arada Yeşiltepe Fatih Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde de 32 yaşındaki B.G. adlı şahıs, tartışma sonucu sol göğsünün altından bıçakla yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. B.G. polise verdiği ifadede, kendisini daha önceden tanıdığı 50 yaşındaki M.A.’nın yaraladığını söylerken, saat 20.20 sıralarında meydana gelen olayın faili M.A. bıçağıyla birlikte yakalandı. Şahsın aşırı alkollü olduğu saptandı.

FOTOĞRAF: 20 Mayıs Turgut Özal Vakfı Lisesi'nin tuvaletinde bulunan kuru sıkı tabanca polislerden birinin elinde.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız