SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Yaralama Olayları..

A- A+ PAYLAŞ

Cezmi Kartay Caddesi civarı vukuatları sürüyor. İki ayrı olayda iki kişi silahla yaralandı. Zanlılar serbest.. Hekimhan'da da bir kişi silahlı saldırıda yaralandı.

TABANCAYLA YARALAMA..
Girişi Cezmi Kartay'dan olan Sarıoğlu İşhanı'nın Aslantepe Caddesi çıkışında, 00.30 sıralarında 27 yaşındaki Vedat Şahinöz adlı şahıs, sol ayağından tabancayla vuruldu ve hastaneye kaldırıldı. Bu şahıs polise verdiği ifadede, içki içmek üzere buradaki bir birahaneye girmek istediğini, ancak buraya alınmadığını, merdivenlerde iki kişinin kendisine saldırarak dövmeye başladıklarını, kaçmak isterken Yücel adlı şahsın tabancayla ateş ederek kendisini yaraladığını, birahane sahibinin yönlendirdiğini öne sürdü.

Polis olayın meydana geldiği birahanede Yücel Ö.adlı zanlı ile görüşürken, yanlarına gelen Hasan Ö.adlı şahıs, tabancayı kendisinin kullandığını öne sürerek, 1 adet 7.65 çaplı tabancayı polise teslim etti. Birahane sahibi İlyas Ö. ise, olayla hiçbir ilişkisinin bulunmadığını polise söyledi. Polis, olay yerinde ayrıca 1 ekmek bıçağı bulunduğunu belirtirken, zanlıların adliyeye verildiğini ve serbest bırakıldıklarını bildirdi.

YOLDAN GEÇEN VATANDAŞ VURULMUŞTU..
Yine Cezmi Kartay Caddesi civarında olan Sarıcıoğlu Mahallesi Sarıcıoğlu Caddesi'nde de, hafta sonunda 43 yaşındaki Haşim Kayaduman, 22.00 sıralarında caddede yürürken, kavga eden iki taraftan birinin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu başından vurularak yaralanmıştı.

Polis kavga eden taraflardan Nihat, Aziz, Mahmut ve Turan K.ile diğer taraf olan Şükrü ve Şevki F.'yi gözaltına almış, kavga sırasında yoldan geçen Haşim Kayaduman'ı yaralayan av tüfeğinin Nihat K.tarafından ateşlendiğinin belirlendiğini açıklamıştı. Bu olayın taraflarının da gönderildikleri adliyece serbest bırakıldıkları öğrenildi.

HEKİMHAN'DA..
Hekimhan ilçesi İstasyon Caddesi'nde de, oğlu ile birlikte yürümekte olan 45 yaşlarındaki Murat Kınık, tabancayla açılan ateş sonucu bacaklarından ve kolundan vurularak yaralandı. Yaralı, Hekimhan'daki ilk müdahalenin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildi.

Polise ifade veren Ozan Olgan Kınık, babasıyla marketten alışveriş yaparken, aralarında husumet bulunan Mehmet Kaya A. ile Bülent A.adlı şahısları farkettiklerini, alışverişten sonra sokakta yürürken Mehmet Kaya A.'nın babasına ateş ettiğini söyledi.

Polis firari Mehmet Kaya A. ile Bülent A.adlı şahısları yakalamaya çalışıyor. Olay yerinde 5 adet 9 mm. çaplı boş kovan bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız