SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Silahla Yaralamadan 4 Kişi Aranıyor..

A- A+ PAYLAŞ

Fen Lisesi civarındaki bir içecek bayisinde bir kişinin tabancayla yaralanması ile ilgili bir kişi yakalandı, 4 kişi aranıyor.

BİR KİŞİ YARALANMIŞTI..
Karakavak Mahallesi Bahçelievler Caddesi Fen Lisesi civarında Şah İsmail Uçar'a ait içecek bayiine, Çarşamba günü gelen 4 şahıstan birinin açtığı ateş sonucu Bülent Karakuş adlı kişi yaralanmıştı.

Olayla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre; olaydan sonra ifadesi alınan yaralı, çalıştığı işyerine elinde silahla giren bir kişinin yere ateş ettiğini bu sırada kafasında bir acı hissettiğini ve kafasının kanadığını farkettiğini, kimseden şikayetçi olmadığını söyledi.

İşyeri sahibi Uçar ise, işyerine çalışmak için geldiğini söyleyen iki kişiye "Form doldurun, ben sizi ararım" dediğini, bu sırada bu kişilerin "Biz eniştemizin hakkını yedirtmeyiz" diyerek kendisini dövmeye başladıklarını, birinin belinden çıkardığı silah ile üzerine ve işyerine ateş ettiğini ve kaçtıklarını söylerken, bu olayın, aralarında husumet bulunan yakını Abuzer U.'nun azmettirmesiyle meydana gelmiş olabileceğini iddia etti.

Polis, bu ifade üzerine Abuzer U.'yu yakalayarak gözaltına alırken, işyeri baskınına karıştıkları gerekçesiyle 4 şahsın kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

DAMADIN ŞİKAYETİ..
Öte yandan polise başvuran 25 yaşındaki Şenol Y.adlı şahıs da, 4-5 aydır ayrı yaşadığı eşi 27 yaşındaki H.Y.'nin, çantasından çıkardığı tabancayı bir arkadaşına göstererek bununla eşini öldüreceğini söylediğini, daha önceden de eşi ve kayınpederinin bu yöndeki tehditlerini duyduğunu öne sürerek şikayetçi oldu. Polisin bu şikayet üzerine yaptığı çalışmada H.Y.'nin çantasında 1 adet sustalı bıçak, babası A.Ö.'nün evinde 1 kuru sıkı tabanca ile 1 adet kısa dipçikli tüfek bulunduğu, baba-kız'ın ifadelerinde suçlamaları kabul etmedikleri, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldıkları bildirildi.

DARENDE'DEKİ OLAY..
Bu arada, Darende ilçesinin Mehmet Paşa Mahallesi Taha Buyurgan Caddesi'nde Salı gecesi 20.20 sıralarında, yatsı namazından çıktıktan sonra evlerine gitmekte olan imam Ökkeş Korkmaz ile cemaatten İlhan Toktaş'a, bahçe içerisinden av tüfeğiyle ateş açılması ve şahısların isabet eden saçmalarla yaralanmaları üzerine soruşturma sürüyor.

Durumları iyi olan iki yaralının, polise verdikleri ifadede evlerine giderken bahçe içerisinden kendilerine iki el adeş edildiğini, ateş edeni görmediklerini, kimseyle husumetlerinin bulunmadığını söyledikleri, olay yerinde yapılan araştırmada da av tüfeğine ait boş fişek bulunduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız